|
Prosba o radu s výběrem pily, 18.10.2013 Ten pán psal, že bude dělat 20-30 kubíků ročně. Myslím, že jedna pila stačí bohatě. A jestli Vám vadí pár pilin navíc... |
 |
Prosba o radu s výběrem pily, 18.10.2013 Univerzální pila existuje! Jsou to pily kolem 60 obsahu. Já už dělám nějaký pátek v lese a používám MS362. Pokud těžím pila vydrží cca 2 roky, v prořezávkách a brobírkách mnohem déle. Nevím naco bych měl dvě pily. Taky asi nemáte auto do lesa, do... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Výška lišty, 29.9.2013 Tak určitě líp sedí v řezu. |
 |
Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 22.9.2013 To co píšete jen potvrzuje moje mínění a zkušenosti. Začít v lese je opravdu těžké. Bude vás všechno bolet a z práce budete chodit sedřenej jako pes, ale po čase si tělo zvykne a začnete aji vydělávat nějaké peníze. Nečekejte, že přijdete do lesa a... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 21.9.2013 Ano, přesně jste to napsal. Když mě sevře kmen pilu v řezu, tak ji vyrvu ven, co zrovna koupím za benzín tak tam naleju. Olej dávám jedině řepkovej z Kaufu a pilu čistím jednou za čas. Pila je pro mě jen nástroj pro práci, ale nástroj na který se... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 21.9.2013 Pokud jde o spolehlivost tak vím své a na nějaké řeči o super pile v podobě 560ky věří jen laik. Znám v mém okolí tři dřevorubce včetně mě, kteří ji měli a spolehlivá rozhodně není. Ta pila je výkoná, lehká, má nízké vibrace, na pohled luxusní... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 21.9.2013 MS 261ka je do těžby slabá. Minimálně tu 362ku. Já ji mám(362ku) a po roce a půl je na výměnu, ale ta dělala celou dobu hmotu kubík plus. Určitě je, ale lepší a spolehlivější než Huska 560ka. To si radši vzít klasiku Hq 365ku. Jak psal kolega v... celý příspěvek > |
 |
Vyber pily na 15-20 m3 rocne, max 12tis, 19.9.2013 Jen jedna otázka, pokud je Shindaiwa tak suprová a bezporuchová pilka, proč ji nepoužívají v lese dřevorubci? Nemyslím to ve zlém, jen se ptám. V lese dělám už nějaký rok a když se podívám kolem sebe tak vidím nejvíc Stihl, pak Husqvarna, hned za ní... celý příspěvek > |
 |
Vyber pily na 15-20 m3 rocne, max 12tis, 19.9.2013 Osobně bych Vám radil Stihl, nebo Husqvarnu. Podle toho kam to budete mít blíž do servisu (u těchto značek pouze pro řetězy a pilníky, nebo něco na sebe ). Vždy na podzim jsou slevy, takže každý slušný prodejce rád poradí. Jako profík kterej už něco... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 550 xp, 5.8.2013 Když Vám to neuznaj, tak se obraťte ke konkurenci. Já řešil podobnej problém s 560-kou a nakonec ji prodal a koupil u konkurence jiný model. Jen tím, že budou ztrácet zákazníky se jim snad v těch hlavách rozsvítí a začnou se chovat tak jak... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jakou pilu koupit na chalupu a na praci kolem domu?, 3.8.2013 Pokud hledáte nějakou pilku kolem chalupy a na přípravu dřeva na zimu bohatě vám stačí jen nějaká z levnějších od Husqvarny. Já osobně jsem na takovou práci měl Husqvarnu 142. Měl jsem ji pět roků a šla do světa, protože jsem začal pracovat v lese... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 560 XP, 10.6.2013 Panebože, já jsem ... Samozřejmě jsem měl na mysli Husqvarnu 560 XP. Moc se omlouvám, už mám ze všech těch typů v hlavě guláš :-)
|
 |
Husqvarna 560 XP, 9.6.2013 Nezbývá než popřát kápnout na dobrý kus. A opravdu od srdce vám to přeji. Před dvěma roky jsem přecházel stejně jak vy z 357-yčky na 360-ku a takovej krok vedle bych nepřál nikomu. Nakonec šla z domu a já koupil jinou. Všechno zlé je, ale pro něco... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 2.4.2013 Jedenáct hodin, devět nádržek. Na té fotce to tak nevypadá, ale hmota tam byla docela velká. |
 |
Husqvarna 560, 27.2.2013 Zdravím, jak si tady tak pročítám diskuzi došel jsem až na tento příspěvek na který musím reagovat. Já pracuji jako profík a býval jsem zapřísáhlím husqvarnystou. Také jsem se nechal zlákat novinkou v podobě 560-tky. Můj názor, totální šrot (kus co... celý příspěvek > |
 |