|
Příspěvky uživatele - 96.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rychle rostoucí dřevina, 4.12.2009 topol černý - populus niger var. italica |  | Clematis armandii, 4.12.2009 Dobrý den, s tímto plaménkem zkušenosti nemám, takže jsem se dívala do encyklopedie a katalogu: cl. armandii, stálezelený, vonný na jaře bíle kvetoucí keř, zastřihává se jej slabě. Ale pozor mrazuvzdornost se uvádí jen maximálně do -12 C.... celý příspěvek > |  |
|  | Řez clematisu, 3.12.2009 Dobrý den, jesliže jste ho na jaře utrhl u země a on krásně kvetl, tak je to plamének kvetoucí na letošním dřevě- jenom na letošních výhoncích- takže je to jasné, řežtě ho v předjaří tak jak to píše paní danny. |  | Klematis - rezaví listy a vadne, 3.12.2009 Plamének sestřihněte a na jaře zasadte na zahradu, pokud jste to dosud neudělala. V tom truhlíku bude živořit tak jako tak. Obecně nejsou plaménky vhodné na pěstování v nádobách, natož v truhlících, byť by byly samozavlažovací. Na prosklené lodžii se... celý příspěvek > |  | Jakou rostlinu, aby přepadávala přes opěrnou zeď?, 3.12.2009 Dobrý den, moc hezký je také jasmín nahokvětý, kvete žlutě (květy podobné forzítii-zlatici) velmi brzo na jaře, je to pak takový žlutý vodopád. Pokud máte místo, můžete tam mít oboje. Na jaře pokvete jasmín, na podzim vám zčervená skalník. |  | Řez clematisu, 3.12.2009 K radě paní Danny není co dodat, snad jen, že jsou vápnomilné - do půdy přidejte trochu staré omítky, to chvojí stačí jen u mladých rostlin, většinou jsou zcela mrazuvzdorné. V předjaří při sestřihu přidejte cererit nebo něco podobného. |  | Léčba klematisu, 3.12.2009 p.s. plamenky zespodu dřevnatí, ten tvrdý stonek je v pořádku! |  | Léčba klematisu, 3.12.2009 dobrý den, narazila jsem na Váš dotaz až nyní po roce...
Ty hnědé a suché listy mohou být také tím, že je podzim. Hodně plaménků začíná žloutnout a hnědnout poměrně brzy a listy se jim nijak nezabarvují, prostě jen jakoby uschnou, zhnědnou a... celý příspěvek > |  | Krtek - a je to, 3.12.2009 Dobrý den,
Mám sice 6 koček ale ani jednoho krtka, takže jsem se při čtení velice bavila. Díky! Kdysi jsme měli čubinku a ta byla tak zuřivým lovcem hrabošů a krtků, že zahrada byla od ní vybagrovaná tak, že by to nezvládlo ani 100 krtků... celý příspěvek > |  | Růže, 2.12.2009  Dodrý den, ten oblouk z teska je opravdu nouzovka, navíc všimněte si, že ho mám z jedné strany celý připevněný ke zdi! Samostatně by to asi stejně nedrželo. Mám jeden co stojí samostatně, ten je pořádný. Je to něco, jak píše přede mnou. Dvě... celý příspěvek > |  |
|  | Kočka na zahradě, 1.12.2009 Gratuluji ke skvělému psovi a upřímnou soustrast za sousedy. To se zase jen potvrzuje, že to všechno záleží na lidech. |  | Růže, 1.12.2009  Danny, k tomu oblouku: Koupila jsem za190Kč v jednom velkém supermarketu -fakt si nepamatuju kde- výroba čína, je dost labilní a sám o sobě moc nedrží, takže jsem ho zpevnila plotovým pletivem ze železářství (drát potažený zeleným plastem) mám... celý příspěvek > |  | Kočka na zahradě, 1.12.2009 Dobrý den,
myslím si, že mnohem víc nákazy hrozí od myší a potkanů, kteří mě např. pozabíjeli králíčky, naprosto zlikvidovali jablka ve sklepě atd. Honit myši z kredence - taky žádná sláva. Od té doby co mám kočky je klid. Ptáky za ta leta... celý příspěvek > |  | Růže, 1.12.2009  Přichází čas snění nad novými katalogy a starými fotkami...
tak ještě jednou eden a hegley hybrid |  | Růže, 30.11.2009  Fakt krása! Taky mě bylo nějak smutno, ale tyhle fotky mě z toho dostaly. To byl skvělý nápad. Díky! |  |
 |
|
|
|