Příspěvky uživatele - 96.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jste také fandové do bylinek?, 5.1.2010
Oregano je oregano všude a bylinky jsou v Čechách. O bilynkách jsem v životě neslyšela.
Pestovanie fuchsie, 5.1.2010
Paní Žanet (předpokládám, že jste to vy?) Živý plot z fuchsií kolem chodníku, to musí být krása. Vaše příspěvky mě vždycky potěší. Moc vás zdravím s novým rokem. Já mám fuchsie letos vlastně prvně. Dala jsem je do sklepa, je tam velké vlhko, muškáty... celý příspěvek >
Rostliny proti komárům?, 5.1.2010
Hm bohužel žábu si do postele vzít nemůžu.. Kamarád má na chatě mohutný ořech a pod ním posezení a je to tam moc příjemné. To ale pod každým velkým stromem. Fakt je, že u toho kamaráda máme vždycky kafíčko a tak, a hmyz tam není. Tchýni vysvětlete,... celý příspěvek >
Choroba na kaktuse, 5.1.2010
Dobrý je na puklice a červce taky lesk na listy - frutapon. Olej, který lesk obsahuje zalepí dýchací otvory a hmyz pak zajde. A jak píše paní Lída je potřeba to několikrát opakovat. Taky kontrolujte ostatní kytky, ať se vám to nerozleze.  ... celý příspěvek >
Pochlubte se co predsazujete, 5.1.2010
Dobrý den, taky mě zmátl ten výraz - autor chtěl asi říct předpěstovat. Bílý afrikán jsem sela asi předloni. Moc jsem se na něj těšila, žlutá barva se mi totiž barevně nehodí. V sáčku bylo 7 semínek - slovy: sedum! a vzešly jenom 3. Bývaly by byly... celý příspěvek >
Co na drátový plot, 4.1.2010
Z letniček je skvělý povíjník, jenže letničky se právě musí každoročně složitě vyplétat. Ještě mě napadá jako vhodný vytrvalý hrachor - odolná trvalka. Ale ta se taky musí na jaře seříznout. Já bych to s tou údržbou plotu nepřeháněla. Takový drát... celý příspěvek >
Co se vyplatí zasít už v lednu za okno, 4.1.2010
Smím se zeptat v čem to pěstujete? V písku? V popkornu?
Škůdce na Katalpě, 4.1.2010
Dobrý den, skutečně to vypadá na červce,  jak psal host před vámi. Doporučuje se např. biool, insekticid na bázi oleje. Olej zalepí škůdcům dýchací otvory. To znamená, že je potřeba celý strom opravdu důkladně postříkat, aby byl celý mokrý. Na... celý příspěvek >
Břečťan je prima, ale do stínu. Pán píše, že plot je celý den na sluníčku!
To loubí jsem vyrobila v půli května a tahle fotka je ze začátku července, v srpnu už to bylo zarostlé úplně celé.
Co na drátový plot, 4.1.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, vřele doporučuju tak zvané psí víno - přísavník pětilistý (Parthenocissus quinquefolia - doufám že jsem to dobře napsala). Je naprosto nenáročný, odolný, vhodný do vašich podmínek, roste si sám a velmi rychle. Vyplétat z plotu ho rozhodně... celý příspěvek >
Jak moc škodí kozy na zahradě?, 1.1.2010
ještě bych dodala, že nasušení sena na zimu je taky pěkný nervák, taky musíte mít dostatek slámy nebo pilin na podestýlku, chráněný přístřešek - kozy mají rády sucho, pokud chcete mlíko tak musí být velká čistota koz i podestýlky - aby mléko... celý příspěvek >
Zázraky v zahradě, 1.1.2010 Obsahuje fotku
Ahoj, všechny zdravím a nedá mi to, musím zase přidat foto. Dnes jsem vyfotila první květ letošního roku!
Muchovník - žloutnutí listů, 31.12.2009
Dobrý den, promiňte, že se tak blbě ptám, ale co přesně znamená pojem permakultura - ještě jsem se s tímto výrazem nesetkala. Díky.
Živý plot z thují, 31.12.2009
Kozy ožírají kdeco jedovatého právě proto, že je jim z toho trošičku blbě, možná to platí i pro srnky.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika