|
Příspěvky uživatele - 6.248
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké odrůdy ovocných stromů?, 6.1.2014 Z perspektivy 20 let možná bude s nadúrodou problém, pokud se oba stromy dožijí. Ale co těch prvních 10 let - 2 stromy budou zásobovat všechny členy rodiny - nás je na př. 10! Mám kombinaci Rivan, Burlat, 3 Karešovy - a stále je to málo!
A ... celý příspěvek > |  | Broskve v sezóně 2012, 6.1.2014 Přesně tak, 10členná rodina jakž-takž úrodu zvládla sklidit, zkonzumovat, vařil se džem... Jsem zvědav na letošek, zatím pupeny se krásně vyvíjejí, tak co na to mráz...?? J. |  |
|  | Jaké odrůdy ovocných stromů?, 6.1.2014 Mrazová kotlina je vždycky problém, já jsem v "mrazové rovině", od mé zahrady se terén zvyšuje na 3 strany o 5m na 1 km.
Z těžké jílovité půdy bych obavy neměl, stačí vykopat trochu větší jámu a naplnit ji dobrým uzrálým kompostem (ne hnůj). Pro... celý příspěvek > |  | Odrody naších dedov a pradedov, 6.1.2014 Kdysi v mé první zahradě jsem měl starší (20let?) polokmen Croncelského. Mělo střídavou plodnost, kterou jsem neuměl tehdy odstranit. V roce plodném mělo bohatou úrodu průměrných plodů průměrné chuti. V dalším roce přineslo 5 jablek výjimečné... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|