|
Příspěvky uživatele - 84.120
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hrušně, 23.4.2012 Zdravím . Veď sa pochváľte, aké zaujímavé odrody tam idete privrúbľovať... |  | Kedlubny - přímý výsev x sadba, 23.4.2012 Vysádzate už kaleráby (kedlubny) von? Noci sú ešte chladné... |  |
|  | Shiro - konáre nerašia - odumierajú, 19.4.2012  Nie, bola v pohode minulý rok... síce moc nezaplodila...Shiro ako také nič moc-žlté plody, nejde dužina od kôstky, chuťovo priemer......ale minulý rok sa mi tam ujal vrúbeľ slivky Amersky, ktorá je skvelá (teraz neraší) a dva marhuľové vrúble... celý příspěvek > |  | Papriky a rajčata na balkon, přesadit?, 18.4.2012 tiež sa mi akosi zdá, že sa mi paradajkové priesady asi pred 10dnami zastavili a nerastú... |  | Vrúble, 18.4.2012  NAvrúbľoval som minulý rok (do hrušiek aj do jabloní) do rázštepu pod 2 vrúble vedľa seba, s tým, že sa snád aspoň jeden ujme (nie som žiadny expert). Ujali sa oba... čo teraz s nimi? Ako Ďalej?V zásade si časom, ako budú hrubnúť a rásť, budú... celý příspěvek > |  | Shiro - konáre nerašia - odumierajú, 18.4.2012  Pozeral som si stromy na chalupe a zistil som, že niektoré konáre (vrátane minuloročného vrúbľa,) nerašia. Ked som zarypol do kôry, niektoré ešte boli vnútri zelené, niektoré už hnedé. V tom, ktoré rašia a ktoré odumierajú nevidím žiadny systém. Na... celý příspěvek > |  | Aprimira, 15.4.2012 Tak... Aprimira má nasadené na kvet pomerne dosť, ale puky sú ešte zelené... japonské slivky - Vanier kvitne ako besná, Shiro má biele puky... klasické slivky majú biele puky... Lokalita Bzince p/Jav, medzi Novým EMstom nad Váhom a Myjavou... |  | Kdo zná tento druh plevele?, 13.4.2012 myslím, že je to štiav lúčny, neviem ako u vás v Čechách... latinsky Acetosa pratensis |  | Plechové sudy, 11.4.2012 Technika to akurát nie je, ale nevedel som, kam to dať... po zime som zistil, že mi prehrdzaveli 3 sudy na vodu (200litrové)...natierate ich niekto niečím nezávadným, čo pri vnútornom nátere do vody neuvoľňuje žiadne svinstvo? Mám ny mysli, že v lete... celý příspěvek > |  | Aprimira, 11.4.2012 čo je to žltá afaska? |  |
|  | Hrdzavý rošt, 6.4.2012 Omylom som nechal vonku v grile rošt... a samozrejme zhrdzavel... snažil som sa ho očitiť akýmsi Grillputzom, čo som kúpil v Baumaxe, ale šlo to len sčasti... poradí mi niekto? |  | Rozkvétající broskvoně, 6.4.2012 Na kedy a ako zistím výsledok opelenia? |  | Rotavátor z Lidlu za 1690 Kč, 6.4.2012 10x10m... čo na to chcete kypriť pol dňa? |  | Predpestovanie melonov, tekvíc, uhoriek, 5.4.2012 Ja chcem predpestovávať vnútri v kelímkoch... uhorky, cukety a Hokkaido sa dajú aj priamo do pôdy, ale nie teraz (na Marka uhorky do jarka), ale z z predpestovaných sadeníc budú plody skôr... a cukrový (žltý) melon by mi pri výseve priamo do pôdy... celý příspěvek > |  | Predpestovanie melonov, tekvíc, uhoriek, 5.4.2012 Hádam by aj bolo načim začať semienka dávať predpestovávať... pre vonkajšiu výsadbu po zmrznutých... uhorky, cukrový melón, cuketa, Hokkaido... nemôžem zohnať Gialla di Napoli, minulý rok nám chutila a ja blbec som si nenechal semienka z plodu... mal... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|