Příspěvky uživatele - 65.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jayhaven, 4.1.2015
Som rad David že ta novinky zaujali dufam že sa nam niektore podari kupit.Vždy je to riziko kupit niečo nove ale mi zahradkari radi riskujeme otom to je.
Nove podpniky, 4.1.2015
Torinel-marhulovy popnik. Bol vyselektovany vo francuzku je to križenec ringlot, poskytuje dobru kompatibilitu su sučasnymi odrodami marhul.Torinel potrebuje vyšie teploty aby vnom prudila miazga, to sa v pripade marhul javi ako vyhoda prichodu... celý příspěvek >
Nove podpniky, 4.1.2015
Všimol som si že nove odrody su štepene na podpniky pre nas nezname napriklad odroda broskyna Jayhaven je na podpniku Adesoto. Adesoto je novy stredne silno rastuci slivkovy popnik silnejši ako pod.Torinel a Wavit, ktory pre broskyne, nektarinky... celý příspěvek >
Vistarich, 3.1.2015 Obsahuje fotku
Vistarich zreje kratko po Redhavene plody su vynikajucej kvality, su velke červene dužina oranžova sladka chut.Je odolnejšia voči hubovym chorobam monili a živočišnim škodcom, čo ju radi pre pestovatelov v Bio zahradach.
Jayhaven, 3.1.2015 Obsahuje fotku
Niečo pre P.P.broskyne su jeho srdcovky.Jayhaven je žltomasa broskyna ktora v odrodovych skuškach v rakusku sa ukazala ako najhotnejšia odroda.Zreje 1tyžden po odrode Redhaven, po 5 ročnom skumani vykazovala o 10% vedšiu urodu ako R.H.  vedšie a... celý příspěvek >
Tornado, 2.1.2015
Na strankach Escande je vychvalovana marhulka Tsunami tu som kupil na jesen uvidim či bude taka dobra ako o nej pišu.Ked sa budu dat zohnat tieto odrody tak by som kupil Tornado, Samourai,Ninja a krasnu Rubistu.Anegat som tiež kupil po tak špatnem... celý příspěvek >
Tornado, 2.1.2015 Obsahuje fotku
Mala by to byt jedna z najlepšich odrod foto pri dozrievani.
Samourai, 1.1.2015
Musite mat vela znamych zahradkarov ktori vam daju stranky o novinkach ktore oni kupuju inak to nejde.Je kopu sukromnych šlachtitelov ktori nemaju int.stranku ale maju dobre vysledky.Napriklad moj znami chodi po degustaciach roznych druhov paleniek,... celý příspěvek >
Samourai, 1.1.2015
Tieto odrody su určene aj pre drobny predaj niektore sa daju kupit už aj unas dalšie v rakusku pan Schreiber ma odrodovu skušobnu pre celu europu. Poysdorf je to dedinka blizko hranic južna morava Poysdorf. Dufam že sa mi podari zohnat niektore z... celý příspěvek >
Samourai, 1.1.2015 Obsahuje fotku
Samourai je jedna z najnovšich marhul zo šlachtitelskej stanice vo francuzku vydži rozne zmeni počasia odolna voči chorobam štavnata sladka.Francuzko je jedna z najprestižnejšich europskych skupin hybridnych pestovatelov marhul.Pišu tradične odrody... celý příspěvek >
Činska vinna reva, 1.1.2015 Obsahuje fotku
Pekna stranka Stano diky.
Nevíte, kde narazit na Moravě na mišpule?, 31.12.2014 Obsahuje fotku
To je pekny strom mišpule.
Rewena, 31.12.2014 Obsahuje fotku
Rewena je križenec Cox orange x Oldenburg x Bx 44,14 može sa petovat bez postrekov je odolna voči chrastavitosti, mučnatke,spale, bakterioze je sladka aromaticka štavnata dozrieva neskoro začiatok novembra.
Hortenzia, 31.12.2014 Obsahuje fotku
Hortenzia je jesena hruška odolna voči chrastavitosti a mučnatke dozrieva koncom septembra plody su 250g velke štavnata sladka aromaticka pochadza z križenia Nordhauser winterfoue x Clapps libling.
Clarina, 31.12.2014 Obsahuje fotku
Clarina silne aromaticka odroda vhodna do okrajovych oblasti, rezistentna voči šarke a moniloze odolna proti praskaniu štavnata samoopeliva dozrieva v juli - červenec.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika