Příspěvky uživatele - 188.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata pro sezónu 2014, 20.12.2013
Nedalo mi to: Finik oranzhevy - mám 16 semen Nastja slastnoja  - 28 semen Sladkaja Devocka - 24 a v druhém balení 26 semen
Rajčata pro sezónu 2014, 20.12.2013
Pokud se nedaří něco najít tak zkuste zadat do vyhledávání vpravo nahoře jen část názvu, např. finik. Názvy někdy obsahují nečekaná písmena - je to Finik Oranzhevy.
Rajčata pro sezónu 2014, 17.12.2013
Nezdá se vám to správně. Alexandr Volkov nebyl na ISS, ale na Miru, naposledy v roce 1991. Je známý tím, že odlétal jako občan SSSR a vrátil se jako občan Ruska. První část ISS byla vynesena až v roce 1998 a Alexandr Volkov pro ISS kosmonauty... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 12.9.2013
Také jsem letos využil doporučení tohohle fóra, tak bych chtěl všem přispěvovatelům poděkovat. Goldkrone i u mě chutná skvěle a počítám s ním pro příští sezónu. Nosnou odrůdou bude Bejbino, už jsem to tu psal - chutné, plodné, ranné. Ze sladkých... celý příspěvek >
Pěstování cibule ze semen - jak na to?, 7.5.2013
Diky. Tak ted uz jen pockat az prestane chlejstat a trochu to oschne.
Pěstování rajčat 2013, 6.5.2013
Dekuji vsem za informace. ..."samozřejmě výnos bude trošku slabší".  Tim myslite vynos na roslinu nebo na plochu? Cekal bych, ze mi takhle jedna rostlina da mene, ale zaroven predpokladam, ze mi ty dve daji dohromady vic nez kdyz tam... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika