|
Příspěvky uživatele - 211.170
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Honda Vs. Briggs&Stratton, 29.11.2013 Já jsem volil B&S z toho důvodu, že americký Ebay.com je plný dílů na tyto americké motory, takže tam bude možné ještě po letech sehnat každé perko.
Petr Filipi |  | Honda Vs. Briggs, 29.11.2013 Hele, chlapi, nemáte návod na rozebrání motoru na Škodovku?
Ale teď vážně - když mi dáte číslo motoru xxxxxx-xx-xxxx, najdu vám aspoň nákres dílů.
Petr Filipi |  |
|  | Briggs Stratton 675 - nejde do otáček, 27.11.2013 Můžu se ještě zeptat, v jaké poloze má být páka sytiče při studeném motoru? Má být blíže k ventilátoru (tj. blíže k obsluze sekačky) nebo dále od ventilátoru (to směrem před sekačku)?
Myslím, že by mělo být možné vyzkoušet bimetalový sytič... celý příspěvek > |  | Briggs Stratton 675 - nejde do otáček, 26.11.2013 Pánové, i tak děkuji.
Je mi jasné že dávat rady na můj krátký příspěvek je jako věštit z křišťálové koule. Spíše mi šlo o to, kdyby tyto motory měly nějakou typickou vadu, která se takhle projevuje. Abych nerozdělával zbytečně karburátor, když je... celý příspěvek > |  | Briggs Stratton 675 - nejde do otáček, 24.11.2013 Dobrý den všem.
Před pár lety jsem koupil sekačku Alko 520BRV s motorem BS675 a letos, při posledním sekání před zimou, jsem zjistil, že sekačka nějak špatně jde do otáček, "chcípá", prostě to není ono. Tak jsem ji cvičně rozebral, ale nic... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|