|
Příspěvky uživatele - 216.104
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Husqvarna 372 XP X-Torq, 12.7.2014 Přesně tak, někde vám to bere falešný vzduch, tudíž je rozhozená směs a pila si dělá co chce.
|  | Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 21.11.2013 tak o proti starši řade je mnoho změn uplně překopanekartery jsou sylnější, zesílený vejfuk jiná spojka, pružina odpružení jiná atd komplet inovace na pohled uplně stejná jo a jiný software husqvarně nic jiného nezbívalo každý kus se jim vracel... celý příspěvek > |  |
|  | Zazimování jahod na balkóně, 19.11.2011 Dobrý den,
také jsem hledala odpověď, jak zazimovat převislé jahody. Nakonec jsem je dala do velké krabice, tu jsem ještě vyložila kartonem. Ostříhala jsem šlahouny a obložila jimi truhlíky - na záhonu bych asi přikryla listím... Když bude teplo,... celý příspěvek > |  | Datlovnik Laossky, 25.7.2011 Muzete my prosim poradit, zda mohu v tomto obdobi prihnojit datlovnik a jake hnojivo je nejvhodnejsi pro tuto palmu.Dekuji Petra |  | Rychlerostoucí smrk, 27.3.2011 Evidentně špatně jste pochopil dotaz. |  |
|
|
|