|
Krovinorez - namotava se trava, 19.6.2013 Ohledně té rady, stále na plný plyn. Koupil jsem si předevčírem Husgv.327. Při koupi jsem si ji mohl párkrát protočit s nožem 1,6mm a až na mírné přetáčení po puštění plynu to bylo dostatečný na vyžínání pasek, tak jsem to vzal. Mám 535, s... celý příspěvek > |
 |
Krovinorez - namotava se trava, 19.6.2013 u struny je potřeba to držet víc pod plynem, ale pokud pojedu nožem 1,4mm, nebo 1,6, je to zbytečný.Ten trouzub je 3mm kus ocele a na ty lehčí křovináčky naprosto nevhodný. Jinak to namotávání trávy i špagátu od sazenic a blokování nože. Husg.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Krovinorez - namotava se trava, 18.6.2013 místo těžkého trojzubu si kupte dvouramenný nůž 300x1,4mm je lehký a neměl byste mít problémy. Váš křovinořez je dostatečně silný na jakoukoliv trávu, maliní i ostružiní. |
 |
Jak sázet česnek, 13.6.2013 Dobrý den, jak prosím vás poznám, kdy je česnek zralý, když jsem otrhal všechny květní výhonky? Děkuji P. |
 |
Hlodavci na česneku, 13.6.2013 Hraboš. |
 |
Borovice, 5.6.2013 Dobrý den, kdy se prosím vás prořezává borovice -keř, když ji máme dosti velkou a začíná nám stínit? Děkuji |
 |
Škudce v zahrade, 24.5.2013 To je hraboš. Nám to dělal to samé. Třeba kedlubny průměr 10CM. zátáhl CELÉ do země. Nakonec jsem ho ale dostal. Toho hraboše. |
 |
Škudce v zahrade, 24.5.2013 Ti hraboši vylezou z díry ven a jdou se napít do té nádoby s vodou? HM? |
 |
Škudce v zahrade, 22.5.2013 To je hraboš. Pěkná s.v.iň.a.. Jedině chytit a zabit. U nás jich je taky moc. Jak se přemnoží, tak to je velká fuška se jich zbavit. Neustálý boj. Hodně štěstí. |
 |
Saláty ve skleníku mizí, 19.5.2013 Tak bude možná tím.Děkuji za radu. |
 |
|
 |
Saláty ve skleníku mizí, 18.5.2013 Jak se prosím bránit proti krčkové hnilobě na salátu? děkuji |
 |
Předpěstování pórku, 16.5.2013 Děkuji za radu.Udělám to tak a pak dám vědět, jaký vyrostl. |
 |
Předpěstování pórku, 15.5.2013 Jak ten pórek sázíte na záhon?A co s ním, když je na záhoně?Teď ho chci zrovna nasadit, ale nevím přesně jak. Zkrátit ho před sázením? Kořen i nať? Děkuji |
 |
Termín výsadby česneku, 29.11.2012 My už máme teď 8 cm česnek venku. Je to modrý paličák. Co sním udělat? |
 |
Sklizeň rajčat 2012, 11.8.2012 Obdivuji Vaše rajčata, která jsou vysazena v květináčích. Roky pěstuji rajčata, testuji odrůdy, které vyrostou i v naší nadmořské výšce cca 450 m. Pěstuji ve skleníku i venku při zdi. Začala jsem pěstovat ve skleníku keříčková, ale tady se zatím... celý příspěvek > |
 |