Příspěvky uživatele - 201.176

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Topaz, 22.2.2014
Mě ještě napadá, že ten "horší" strom mohl být už v mládí nasosnutý nějakou mšicí a infikován tak nějakou virózou. Rostlinných virů je hodně, příznaky mohou být žádné až po flekaté listy. Celkové zhoršení v nějakém znaku by tomu odpovídalo.
Vylepšení, 16.11.2013
Zpravokořenění je možné. Nevím jestli Vám prokoření takto zakoupený stromek, diferenciace kořenů z víceletého dřeva nemusí být efektivní. Určitě lze většinu odrůd zpravokořenit kopčením. Pouze některé výjimky jdou řízkovat přímo tak, jak uvažujete.... celý příspěvek >
Nějaký typ rakoviny, nebo jiný problém?, 15.11.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, děkuji za reakci. Zálivku jsem právě přiznal, protože jsem ji uvažoval jako jeden z možných důvodů problému. Sucho u nás bývá jednou až dvakrát do roka skutečně veliké. Jak je to v půlmetrové hloubce netuším, ale na hloubku rýče (těch... celý příspěvek >
Nějaký typ rakoviny, nebo jiný problém?, 8.11.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych se poradit se zkušenějšími. Mám jednu oblíbenou jabloň a v posledních dvou letech mi na kmeni a kosterních větvích začala praskat kůra. Proto jsem se chtěl zeptat, jestli je to nějaký typ rakoviny, poškození mrazem, nebo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika