Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Štíhlé vřeteno, 6.3.2013
a nemáte prosím nějaké foto, přece jen pro názornost je to vždy to nejlepší
Jak řezat "vějířové" volné vedení na zdi?, 6.3.2013
já bych doporučoval vůbec stolní odrůdy pěstovat raději na delší tažně, jakmile se řeže na čípky, mnohé odrůdy zdrobní hrozny a hlavně bobule
Klíčení paprik, 6.3.2013
já osobně po vyklíčení pikýruji papriky, lilky i rajský rovnou do K9 a vždy byly sazenice perfektní
Co vaše réva? (2013), 6.3.2013
no já budu natahovat dneska dvojdrátí a až pak budu řezat, tak uvidím jak dlouho to ještě potrvá
Klíčení paprik, 6.3.2013
papriky a lilky já osobně vysévám ve stejnou dobu, tedy kolem 20.2., rajský nechávám až tak na 10.-15.3. - kvůli světelným podmínkám...
Klíčení paprik, 5.3.2013
no to samozřejmě, teď nemá cenu to nevysít.. i já jsem letos neodolal a mám nějaké nové F1 odrůdy, a další 3 budu dále pěstovat, zkusím i něco opylit, ale to už napíšu raději v sekci Lilkoviště
Klíčení paprik, 5.3.2013
jejich plodnosti, velmi málo plodily, hlavně Carlson, skoro mi přišlo, zda to ta odrůda byla
Lilie, 5.3.2013
ta bílá trubkovitá je tedy super :)
Klíčení paprik, 5.3.2013
no odrůdy lilku Karlson a Matrosik jsem měl vloni a byly nejhorší ze všech testovaných, je to tak bohužel.
Štíhlé vřeteno, 5.3.2013
musím souhlasit, že réva se stříhá dobře, protože pokaždé zjara jsou výhony na svém místě jako minule, u stromů je vše jinačí
Štíhlé vřeteno, 5.3.2013
ještě bych chtěl nadhodit to, v čem se publikace trochu různí - spodní patro je jasné, ale pak se literatury mění - nad spodním patrem ty vetve maji byt kratsi, to ano, ale někde jsou jen o něco menší než spodní patro a jinde jsou seříznuté na takové... celý příspěvek >
Štíhlé vřeteno, 4.3.2013
můžete sem pak prosím dát fotky jak to máte založené? děkuji
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 4.3.2013
ta vzadu na fotce ta modrá, je Crown Prince... jestli máte suchý sklep a skladuje se při 15st vydrží tak do března, některé kusy ještě déle
Lilie, 4.3.2013
nyní je již nemám v květináči, ale volně v záhoně, drenáž nepoužívám, ale je vhodné místo kde není hl.zjara stojatá voda, s hlodavci tedy u lilií nemám problémy Do začátku je vhodné pěstovat asijské lilie, orientální jen pro zkušenější...
Štíhlé vřeteno, 4.3.2013
to je zajímavé ohýbadlo! no vidět to ještě v praxi Jinak už mám ořezáno a vytvarováno, vyřešil jsem to nakonec tak, že jsem dal vrut do kůlu, ale ne celý a díky tomu jsem motouzy-takové černé, jsou lepší, vedl až k letorostům, myslím, že je to... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika