|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Štíhlé vřeteno, 6.3.2013 a nemáte prosím nějaké foto, přece jen pro názornost je to vždy to nejlepší |  | Jak řezat "vějířové" volné vedení na zdi?, 6.3.2013 já bych doporučoval vůbec stolní odrůdy pěstovat raději na delší tažně, jakmile se řeže na čípky, mnohé odrůdy zdrobní hrozny a hlavně bobule |  |
|  | Klíčení paprik, 6.3.2013 já osobně po vyklíčení pikýruji papriky, lilky i rajský rovnou do K9 a vždy byly sazenice perfektní |  | Co vaše réva? (2013), 6.3.2013 no já budu natahovat dneska dvojdrátí a až pak budu řezat, tak uvidím jak dlouho to ještě potrvá |  | Klíčení paprik, 6.3.2013 papriky a lilky já osobně vysévám ve stejnou dobu, tedy kolem 20.2., rajský nechávám až tak na 10.-15.3. - kvůli světelným podmínkám... |  | Klíčení paprik, 5.3.2013 no to samozřejmě, teď nemá cenu to nevysít.. i já jsem letos neodolal a mám nějaké nové F1 odrůdy, a další 3 budu dále pěstovat, zkusím i něco opylit, ale to už napíšu raději v sekci Lilkoviště |  | Klíčení paprik, 5.3.2013 jejich plodnosti, velmi málo plodily, hlavně Carlson, skoro mi přišlo, zda to ta odrůda byla |  | Lilie, 5.3.2013 ta bílá trubkovitá je tedy super :) |  | Klíčení paprik, 5.3.2013 no odrůdy lilku Karlson a Matrosik jsem měl vloni a byly nejhorší ze všech testovaných, je to tak bohužel. |  | Štíhlé vřeteno, 5.3.2013 musím souhlasit, že réva se stříhá dobře, protože pokaždé zjara jsou výhony na svém místě jako minule, u stromů je vše jinačí |  |
|  | Štíhlé vřeteno, 5.3.2013 ještě bych chtěl nadhodit to, v čem se publikace trochu různí - spodní patro je jasné, ale pak se literatury mění - nad spodním patrem ty vetve maji byt kratsi, to ano, ale někde jsou jen o něco menší než spodní patro a jinde jsou seříznuté na takové... celý příspěvek > |  | Štíhlé vřeteno, 4.3.2013 můžete sem pak prosím dát fotky jak to máte založené? děkuji |  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 4.3.2013 ta vzadu na fotce ta modrá, je Crown Prince... jestli máte suchý sklep a skladuje se při 15st vydrží tak do března, některé kusy ještě déle |  | Lilie, 4.3.2013 nyní je již nemám v květináči, ale volně v záhoně, drenáž nepoužívám, ale je vhodné místo kde není hl.zjara stojatá voda, s hlodavci tedy u lilií nemám problémy
Do začátku je vhodné pěstovat asijské lilie, orientální jen pro zkušenější... |  | Štíhlé vřeteno, 4.3.2013 to je zajímavé ohýbadlo! no vidět to ještě v praxi
Jinak už mám ořezáno a vytvarováno, vyřešil jsem to nakonec tak, že jsem dal vrut do kůlu, ale ne celý a díky tomu jsem motouzy-takové černé, jsou lepší, vedl až k letorostům, myslím, že je to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|