|
Křovinořez ABG, 21.2.2013 za 4500 už je to polo profi žaci nuž zaběr 41cm anti vybračni rukojeti strunova hlava zaběr take 41cm uhlovy převod otačky 9000 tisic celkova vaha komplet necelych 8kg s pozdravem honza5 |
 |
Rider XF 140 HD, 20.2.2013 pokud travu nnepotřebujete k mulčovani a nebo jako hnojivo sundate koš a trava bude litat dozadu a v travniku ji nenajdete a tim vam odpadne mulčovani a vyprazdnovani koše sekani zdar přeje honza5 |
 |
|
 |
Rider XF 140 HD, 18.2.2013 samozřejmě že to bude sekat i stou 13¨hp ja nevim proč musete mit silne motory ja jsem si před 4 lety koupil rider xe 80 vd zaběr 62 cm sekam s nim jedenapul hektaru zahrady je v něm sekačkovi motor šest apulka briggs... celý příspěvek > |
 |
Al-ko Powerline 5300 BRV, 18.2.2013 mate pravdu že gtm je vyrobena v čině ale sekačka je produkt nizozemske firmi ktera ma fabriku a virobu v čině visledkem je levnějši produkt. většina světove produkce je v čině mělsem tu čest porovnat i sekačku wotld je naprosto... celý příspěvek > |
 |
Al-ko Powerline 5300 BRV, 16.2.2013 S touto sekačou nemam skušenosti. CZ Alka skoušej v testu ja jsem osobně měl 8 sekačěk i na velke plochy bych doporučil Gtm naprosto skvěly stroj i v mokru po dešti se na spodek trava nelepi to je tim že holańˇdani maji špičkově navrhnuty šasi po... celý příspěvek > |
 |
Zkušenost s motorovými sekačkami Toro, 16.2.2013 ja osobňe vlastnim tuto sekačku od roku 2004 a za tu dobu jsem měnil jen ozubena kola na hridelkach duvod špatně seřizeny bovden pojezdu apak klińak to jsem si měnil sam viměna klińaku byla dost složita musel jsem rozhazet cely spodek sekačky... celý příspěvek > |
 |
Jaká nejúrodnější rajčata a papriky na balkon?, 9.2.2013 na bakon do truhliku jsou rajčata vilma bajaja od morasedu od sema je to rajče tumbling tom red a paprika hamik co setyče ´t ech rajčat mužete sit během unora rostliny se... celý příspěvek > |
 |
Sazenice rajcat - proc tak vytahla?, 1.2.2013 seminka seju do visevniho substrau bježna pokojova teplota kliči za5 až 7 dni teplota v noci nevadi co nejniši teplota rostlinam prospiva a dokonce do rana povirostouv 70 letech se davala seminka silně schlazovat to se naziva jarovizace a pak se sela... celý příspěvek > |
 |
Sazenice rajcat - proc tak vytahla?, 1.2.2013 ahoj jirko několik zasadnich věci k tvemu dotazu kelimek je moc velky začal bych kelimkem 7 cm a postupně přesazovat do vetšich po 3 tydnech tim dociliš silnych kořenu a silne sazenice pozor nehnojit ničim sazzej do supstratu nejvetši svinstvo... celý příspěvek > |
 |
Sazenice rajcat - proc tak vytahla?, 1.2.2013 dnes 1. 2 013 jsem zasel rajčata ktere budu v dubnu sazet do skleniku jakmile seminka začnou rašit na noc je přeneu na chladne okno 5 až 6 stupňu aby nerostli muže byt i lednička rano opět na okno vypnout radiator z každy den to opakuji až za 3... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Wolf-garten Expert 92.160 H, 3.1.2013 před několika lety jsem koupil v mounfildu zahradni traktor po prvni sezoně sem ho odvezl na servisnni posezoni prohlidku a kdiž mě přišla sprava o provedeni opravy a častka o zaplaceni pěti tisic korun tak vaše častka za servis se mě zda poěrně... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor z bazaru?, 3.11.2012 ja osobně se divim když ma někdo 40 tisic tak si muže dovolit koupit novou sekačku aproč chce koupit bazarovou do ktere bude ještě dalši penize nacpat jsouto většinou staremodely na ktere se moc teško schani nahradni dily unas na vesnici takovi bazar... celý příspěvek > |
 |