|
Příspěvky uživatele - 141.32
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda melounu do chladnější polohy, 3.3.2013 Tady na fóru již bylo všechno o roubování melounů a okurek snad stokrát uvedeno včetně vhodnosti různých podnoží, spojovacího materiálu, vhodné doby pro výsev, fotek od nás pěstitelů či cizích videí. Chce to prohledat starší příspěvky a neptat se na... celý příspěvek > |  | Hořká zavařená rajčata, 24.2.2013 Nebyla sklenice "puštěná"? Zavařovala jsem loni lopané Šejky bez přídavku ničeho dalšího, hořká nejsou. Zavařená zelenina bez přídavku octa je náchylnější k zkažení. Poznáte to při otvírání sklenic, sklenice při otvírání musí "mlasknout" jak se... celý příspěvek > |  |
|  | Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 18.2.2013 Dnes jsem začla s říkováním u odrůdy Philova, která je i bez přisvěcování pěkná nevytáhlá. Odpočítala jsem 4 pravé listy, nad posledním listem jsem kolmo na osu stonku žiletkou oddělila vrcholový řízek. Na řízku odstranila spodní list kvůli výparu a... celý příspěvek > |  | Klíčení paprik, 18.2.2013 Odhaduji asi tři týdny při teplotě 20 C, některá starší semínka již nemusí vyklíčit vůbec. Naopak velmi zdravá dravá semínka mohou vyklíčit i dřív. Část semen spíš shnije, než vyklíčí. J. |  | Tlustice - vlnatka, 17.2.2013 jde to špatně vidět, na vrcholku šupikový lístek vata, monika |  | Tlustice - vlnatka, 17.2.2013  omlouvám se, šlo to špatně nafotit, tak vkládám více |  | Tlustice - vlnatka, 17.2.2013  + foto |  | Tlustice - vlnatka, 17.2.2013  + foto |  | Tlustice - vlnatka, 17.2.2013  Tak opravdu nevím, zda jde o nějakou jinou plíseň. Znovu jsem nafotila (moc dobře to nešlo) po delší době tlustici, která má na vrcholovém lístku jakoby vatu, žádné šedé nebo bílé broučky nebo něco co by lezlo nevidím nikde na rostlině. Lístky dále... celý příspěvek > |  | Jarní výsev, 15.2.2013 Vaše sazenice se mi jeví zdravé, nejsou ani moc vytažené na tu tmu, co zde panuje. Též bych počkala s rozsazováním. Na řízkování jsou zatím malé. J. |  |
|  | Pomáhá lunární kalendář?, 12.2.2013 Při pěstování zeleniny se lunárním kalendářem neřídím, řídím se počasím a volným časem. Ovocné stromy se snažím stříhat v ubývajícím měsíci a roubovat se snažím, když měsíc přibývá, jsou na to vždy dva týdny. Rouby se mi ujímají velmi dobře, vše... celý příspěvek > |  | Roubování okurek na tykev, 12.2.2013 Vygůglila jsem si na stránkách fy prodávající Atlas a Herkules, že tyto podnože pod okurky nedoporučují z důvodů nižší afinity. Souhlasí Vaše zkušenosti?? Jiřina |  | Roubování okurek na tykev, 12.2.2013 Mirku, jsou Atlas a Herkules lepší podnože pod okurky (melouny nepěstuji) než Sprinter? Sama mám zkušenosti jen se Sprinterem a Tykví fíkolistou, z nichž považuji za lepší Sprinter. Od vyzkoušení dalších podnoží mne dosud odrazovalo obtížné shánění... celý příspěvek > |  | Tlustice - vlnatka, 12.2.2013 Dobře, děkuji. Myslíte tedy, že ty odpadlé lístky skutečně dělá vlnatka, žádnou takovou plíseň jako u fotografií ze složky,,bílá plíseň,, na mých rostlinách nemám, asi zatím nemám že? Chápu dobře, že mám rostliny přesadit do nového substrátu,... celý příspěvek > |  | Tlustice - vlnatka, 11.2.2013  ještě přidávám obrázek jiné tlustice v lepším stavu, krásně naráží nové lístky, monika |  |
 |
|
|
|