|
Příspěvky uživatele - 137.170
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mochyně peruánská, 7.2.2014 Ještě mě napadla otázka. Pěstuje se podobně, jako rajče. Vyštipuje se nějak, nebo se nechává volně růst? Mám v úmyslu ji vysadit kolem plotu, tím zajistím její oporu. |  | Mochyně peruánská, 7.2.2014 Tak já tedy taky zítra vyseju. Ještě nikdy jsem toto ovoce neochutnala, tak se těším |  |
|  | Mochyně peruánská, 7.2.2014 Ve kterou dobu je tedy nejlepší semena vysít pro předpěstování doma? |  | Gazánie, 1.2.2014 Dobrý den.
Dostala jsem semínka gazánie a chci si je předpěstovat a dále pěstovat v truhlících na jižní straně. Četla jsem vše, co je tady o gazániích psáno, ale nějak mi uniklo, jak daleko od sebe do truhlíku.
Díky |  | Rajčata, 13.1.2014 Díky Stando za vysvětlení |  | Rajčata, 13.1.2014 Jaký je rozdíl mezi keříčkovým a tyčkovým rajčetem? |  | Kopřivová jícha, 27.12.2013 Díhy Renáto za zkušenost.
Už nikdo nemá zkušenost s použitím kopřivové jíchy?
Děkuji, Lenka |  | Kopřivová jícha, 26.12.2013 Dobrý den.
O tom, na co vše se dá použít téměř zázračná kopřivová jícha jsem si přečetla spoustu článků na netu i časopisech. Je to ovšem opravdu takový zázrak, jak jsem se dočetla? Vyplatí se opravdu jíchu zakládat? Prosím o vaše zkušenosti s... celý příspěvek > |  | Hořec, 3.12.2013 Mám dva druhy hořců. Jeden kvete na jaře, druhý na podzim. Ten, který kvete na podzim se na zimu schová a na jaře vyraší opět v plné síle. |  | Paper Potter, 2.12.2013 Jejda, to zní zajímavě, určitě vyzkouším, jen si nedokážu představit, jak to bude držet pohromadě. Ale říkám, vyzkouším a uvidím. Díky L. |  |
|  | Paper Potter, 2.12.2013 Dobrý den.
Dostala jsem tip na výrobu květináčku na množení - Paper potter. Našla jsem na internetu, ale cena je příliš vysoká. Dají se vyrobit takovéto květináčky bez této pomůcky?
Děkuji, L. |  | Jak sázet česnek, 20.11.2013 Já jsem sadila 15.11. L. |  | Nedostatek vody ve studni, 23.10.2013 Dobrý den.
Do staré studny, která je hluboká 13 m, v létě tam byl asi 1 m vody a dle studnařů silný přítok, jsme si nechali instalovat čerpadlo na čerpání vody na zalévání zahrady. Čerpali jsme bez problémů, čerpadlo jelo třeba i hodinu v kuse a... celý příspěvek > |  | Proces kompostování, 17.10.2013 Dobrý den.
Nově koupený kompostér, navě založený kompost. Probíhá proces kompostování v kompostéru stejně rychle v zimě, jako v létě, nebo se tento proces přes zimu zpomalí?
Děkuji |  | Česnek mezi růže odpuzuje mšice?, 14.10.2013 Zdravím.
Je pravda, že když zasadím několik kousků česneku mezi růže, nebudou růže napadat mšice?
Děkuji, L. |  |
 |
|
|
|