Příspěvky uživatele - 200.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krtek - a je to, 8.6.2011 Obsahuje fotku
Tak tady je ta moje krtčí past.  Po jistém vývoji, studiu životních projevů hmyzožravce, investicích, pokusech a omylech jsem dospěl k následujícímu konečnému řešení : doplnil jsem zakoupenou originální past "Supercat" o dvě pododomácku vyrobené... celý příspěvek >
Mrazík, 26.5.2011
Ani ostřihat ani vyštípnout, ale tlakem prstu mladé letoprosty vylomit. Jde to snadno.
Modřín převislý - Larix decidua Puli, 17.5.2011
Hádejte, co jsem dneska dělal na zahradě... Stříkal jsem modříny proti Korovnici modřínové. Mospilanem. Máme na zahradě tři mladé modřínové stromky  a napadené byly všechny. Napadení korovnicí se projevuje právě těmi bílými až světle šedavými... celý příspěvek >
Mrazík, 11.5.2011
Cože? S jakým "fenoménom"?
Choroba - škůdce?, 27.4.2011
Jinou možnost nemáte. Bohužel.
Sázení a stříh broskvoně, 13.4.2011
Až to budete mít ostřihané, dejte sem fotky a my Vám ohodnotíme ty borce, kteří se toho ujmuli. Jinak opravdu pěkné stromky, ostřihání by mělo být v pohodě, nejsou nutné žádné "drastické" zásahy. Osobně rovněž střihám až těsně po odkvětu.
Kdo poradí jak na špačky, 12.4.2011
Můj seriózní názor je takový, že všichni světově uznávaní vynálezci, zapsaní navždy v encyklopediích, působili v dobách konání svých vynálezeckých experimentů na své okolí přinejmenším podivínsky.
Co Vaše réva? (rok 2011), 10.4.2011
Pěkné, pěkné, jako vždy : Mirek no. 1 -  v samostatném úniku před pelotonem, my ostatní s vyplazenými jazyky v marné stíhací jízdě. (Inspirován Mirkovými fotkami, zašel jsem se podívat, jak jsem na tom já, a : z pupínků už začínají vylézat včelí... celý příspěvek >
Jaký tvar koruny u meruněk?, 8.4.2011
Pan Rony určitě svůj příspěvek nepsal se záměrem někoho strašit, že odstraněním terminálu nastává jistá záhuba stromku. On pouze vyjádřil názor, že (u meruněk) se přiklání k většinové variantě volného tvaru koruny s terminálem. Prostě není... celý příspěvek >
Je to choroba?, 3.4.2011
Sluncem.
Black Magic, 3.4.2011
Vidím, že magické téma JURAL x Black Magic stále žije. Protože mám přes víkend trochu víc času, tak jsem ještě jednou zalovil na italských serverech, kde jsou zmínky o této odrůdě asi nejčastější. Objevil jsem  tento odkaz. Zde se praví toto... celý příspěvek >
Prvý rez, 31.3.2011
Já bych je tam nechal, rostou v optimálním postavení. Chtěná výška kmínku a výška nasazení korunky jsou pouze podle fotky spekulativní záležitostí.
Prvý rez, 31.3.2011
Logická otázka : a proč byste odřezal ty spodní dvě větvičky u jabloňky č. 1? Proč vadí?
V. vinifera a bezsemenné odrůdy, 31.3.2011
K riziku špatného opylení révy ve skleníku by se hodilo začátečníkovi sdělit asi toto : Většina odrůd révy má květy oboupohlavní, samčí i samičí. V takovém případě je réva samosprašná, shopna opylit sama sebe. Ale existují také odrůdy, které mají... celý příspěvek >
Prvý rez, 30.3.2011 Obsahuje fotku
Třeba takhle.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika