|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Choroba hrušiek, 22.7.2013  mozna je to neco podobneho, take nevim co to je zač...
|  | Lilkoviště, 21.7.2013 je teda zajimave, ze u me jina bila odruda vyslovene odrazuje skudce... následný týden již bude první sklizeň, nechám je jak dorostou |  |
|  | Lilkoviště, 21.7.2013 já teda denně chodím na lilky a sbírám mandelinky..., jinak také pěkně rostou a mají plody
ten bílý Mirku to je odrůda Pelikán? |  | Choroba révy, 21.7.2013 je to tak, co jsem tak shledl tak ma padli dokonce Lidy nebo Moldova, jsou u sebe tak nevím která z nich jej mám na plodech, na to, že to je piwi tak tlak padlí je asi vskutku vyšší |  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 20.7.2013 kupodivu odrůdy, ktere jsou narocne na teplo jsou zatim na tom lepe jak ty obycejne, no rok je to podivny |  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 20.7.2013 jakpak letos vypadaji u vas dyne? musim uznat, ze je to letos vse posunute.. |  | Jaká je to choroba?, 9.7.2013 i já se kloním na deficit K.. |  | Kdouloň obecná, 9.7.2013 Tak si říkám, zda-li mohu kdouloně přihnojit dolom.vápencem, ukázal se tam nedostatek hořčíku, hořká sůl by byla asi lepší, ale zas není organická
jak to vidíte?
|  | Lilkoviště, 8.7.2013 dám tam ten prev 2 či jak se to jmenuje, je to ekologický, tak snad to pomůže |  | Identifikace několika rostlin, 8.7.2013 můj oblíbenec - Morus nigra, moruše černá |  |
|  | Lilkoviště, 8.7.2013 ta posl., co je to za odrudu? je pěkně fialová :) take koukam, ze jsou pestovany na folii, nikoliv textilii..
mně lilky kvetou, jedna nová odrůda má již nasazeno, bohužel letos ručně bojuji s mandelinkami, uvidímě kdo z koho... |  | Lilkoviště, 8.7.2013 no ja to nikdy nedelal..a vzdy rostliny pěkně plodily, navíc jsou samosprasne, pokud tam neni porad vlhko, k opyleni dojde dobře |  | Jaká je to choroba?, 5.7.2013 asi to nejvíce vidím na ten hořčík... |  | Jaká je to choroba?, 5.7.2013 Tak aby to bylo zajímavější mám to samé, vyběhlá žilnatina, kolem ní je světle zelená barva a pak kolem to hnědne a prosychá, zajímavé je, že to má též Solaris a třeba vedle RR je v pohodě! bude to asi deficit prvku, ale jakého? Mg nebo bor či... celý příspěvek > |  | Nemocná hrušeň, 5.7.2013 neco podobneho tam na mladych stromcich take mam, je ale zajimave, ze s prubehem vegetace to odrostlo, takze to bylo jen na jare, že by spíse houbova choroba?? |  |
 |
|
|
|