Příspěvky uživatele - 72.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Spalí se čerpadlo při použití 3/4" hadice v 1" sání?, 19.8.2013
zkontrolovat sací výšku, je základní úlohou při osazování čerpadla. Už v 7. třídě jsme ve fyzice měli t.zv. Torricelliho pokus, který ukázal, že atmosférický tlak je 760mm rtuťového sloupce, t.j. 10m vodního sloupce. Proto není možné vytvořit větší... celý příspěvek >
Měl jsem na mysli klasickou vodárnu. Pokud se jedná o toto zařízení, tak je průtok dán tím, kolik kohoutků se otevře. U čerpadel je problém na sání, protože do sání je voda tlačena atmosféridkým tlakem, který činí cca 100 kPa, jinak 10m vodního... celý příspěvek >
A už je to tady. Zkus postavit dům. Když to uděláš blbě a spadne postav nový. A když to zase spadne, tak postav jiný. To není cesta. To že něco nejak funguje není pocit, ale fyzika- přírodní zákony. Aby lidé předešli takovým kiksům, naučili se... celý příspěvek >
Když se objevil plánek, tak jsem to mohl spočítat. Zdo to bude fungovatn nebo ne záleží jen na průtoku, když čerpadlo bude v provozu. Celková spotřeba vody s tím nemá nic společného. V tomto případě je malý výškový rozdíl, proto bude podtlak v... celý příspěvek >
Naklepávač na kosu, 4.7.2013
Ono není jen tak sehnat dobrou babku. Soused sehnal vyřazenou vrtací korunku s TK plátkem. Na té je klepat radost. Musí se opatrně, ale jde to hopdně rychle. Dokonce se u nás dají sehnat babky s TK za cca 1400,-Kč. Co se týká okrasného trávníku, je... celý příspěvek >
Naklepávač na kosu, 4.7.2013
Trávu nejlépe seká kosa. Všechny sekačky jsou více či méně zdařilé náhražky. Proto bude mít kosa i v této době své místo. Mám jak bubnovou sekačku, tak křovinořez. Ale také 3 kosy. Sice jsem dvě zdědil, ale je každá jiná. Naklepávám je ručně, na úzké... celý příspěvek >
Křovinořez do 10 000? Prosím o radu, 26.6.2013
Mám dolmar a možná mi uniklo, že bych mohl mít lepší "trojzub", než který byl dodán se strojem. Prosím o vysvětlení jak liší od nástroje U Sola, nebo jiných výrobců. FO
Klepani a ctyrtaktovani dvoudobeho motoru, 20.6.2013
Sice je to ale daleko od původního dotazu, ale Rony víš jak se měří oktanové číslo? Víš, že v horní úvrati je rychost pístu nulová? Že rázová vlna se šíří rychostí zvuku? Ke klepání dochází při nízkých otáčkách proto, že se při přidání plynu navalí... celý příspěvek >
Klepani a ctyrtaktovani dvoudobeho motoru, 20.6.2013
Je to jak píše PP.  Samozápalem se rozumí stav, kdy i při vypnutí zapalování motor běží. Při normálním běhu motoru začně spalování zapálením směsi svíčkou. Aby hořící směs předala co nejvíce energie musí spalování probíhat plynule. Při velkém... celý příspěvek >
Krovinorez - namotava se trava, 18.6.2013
sekání s křovinořezem je podobné jako sekání s kosou. Musí se nabrat jen tolik, kolik se utáhne a hlavně doseknout. Dá se sekat i se slabším křovinořezem, ale musí se nabírat jen málo a hlavně doseknout. Dále je nekdy dobré při pohybu doprava... celý příspěvek >
Stále spínanie vysokotlakoveho čističa Gude, 15.6.2013
Ještě doplním. Vapka trká ve dvou případech. Když není stisknutá pistole, pak se jedná o netěsnost ve vysokotlaké části- jak je uvedeno výše. V případě, že se stříká, pak to bývá ucpaná tryska. FO
Stále spínanie vysokotlakoveho čističa Gude, 15.6.2013
Mě to dělala vapka Elektra Beckum. Trkala. Závada byla ve výtlačném ventilku, který netěsnil. FO
Krovinorez ABG, 13.6.2013
Tak jsme dostali tento dárek k Lucině. V návodu píší, že se má míchat 1:25 a používat kvalitní syntetický olej pro 2T motory. Tak to je sranda. Ještě jsme to nenastartovali. Jsem na ten zázrak zvědavý. Asi o víklendu to zkusíme rozchechtat. Motor... celý příspěvek >
Benzin do křovinořezu, 20.5.2013
V návodu k mé pile Dolmar je jiné doporučení. Při použití originálních olejů Dolmar 1:50 (ev. 1:100 při oleji HP100), při použití oleje jiného výrobce 1:40.  V návodu na křovinořez Dolmar MS4510 se píše:" Používá se syntetický dvoutaktní... celý příspěvek >
Benzin do křovinořezu, 19.5.2013
Nebo vědí, jakej sajrajt k nám dodávají. FO
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika