Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Květák a Brokolice, 16.7.2013
Letos jsem vyséval 10.6., loni 7.6. Letos mám lepší sazenice než loni, prostě i počasí na balkoně má vliv na kvalitu sazenic. Sázet budu, až bude větší vhko ev. když bude předpověď na d隍.              ... celý příspěvek >
Květák a Brokolice, 15.7.2013
Mně se na podzim osvědčil Lord, mám dojem, že je to také F1.              Mr Big
Květák a Brokolice, 15.7.2013
Dělám si raději sadbu. Ono těch semínek v sáčku moc není a při přímém výsevu je potřeba vhodit alespoň tři semínka do důlku. Ochrana před dřepčíkem není také snadná- pokud není netkaná perfektně přichycena k zemi, tak se tam ty potvory... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 13.7.2013
U mne zatím všechno probíhá normálně jen je to o cca 8-10 dní dříve než loni. zatím sklízím jenom Stupické polní rané- počet plodů přímo úměrný počtu rostlin (cca 3 ks z každé). je zajímavé, že současně mně začaly zrát rajčata jak z výsadby 18.4. tak... celý příspěvek >
Choroba rajčat?, 13.7.2013 Obsahuje fotku
Taky si myslím, že jde o bakteriální tečkovitost rajčat.                  Mr Big
Květák a Brokolice, 13.7.2013 Obsahuje fotku
Já na podzim pěstuji brokolici každý rok. Sazenice vysazuji do tunelu z netkané textilie. Tato textilie brání vyslepnutí brokolice (květáku), které často způsobuje plodomorka zelná (původně jsem si myslel, že je to nedostatkem molybdenu, ale po... celý příspěvek >
Přehřátá rajčata, 10.7.2013
Běžně se to řeší tak, že se v nádobě vytvoří mezidno a do takto vzniklého prostoru volného prostoru se trubkou vlévá voda. Rostlina si nasaje tolik vody, kolik potřebuje. Já mám na jihozápadní lodžii rajče Stupické v 5 l kbelíku a i při nejvyšších... celý příspěvek >
Česká rajčata, 4.7.2013
Příští rok se chci soustředit na pěstování českých nehybridních rajčat: Citrina, Hana, Karla, Oranže, Perun, Radana, Zlatava, herodes a Hugo. Pokud máte někdo zkušenosti s těmito odrůdami, tak by mě zajímal Váš názor zejména na chuť a... celý příspěvek >
Praskání plodů, 3.7.2013 Obsahuje fotku
A co takhle něco jiného.           Mr Big
Sklizeň rajčat 2013, 30.6.2013
Paní Kateřino, proč tolik pesimismu. Vždyť je teprve 30.6.2013. Myslím si, že loni ani jiné roky ta úroda do poloviny července není nikdy nic moc- myslím tím klasické venkovní pěstování. To je to zemědělství- nikdy není na všechny plodiny akorát. Já... celý příspěvek >
Džem z višni - odkôstkovanie, 29.6.2013
Jen pár poznámek: 1. není višeň jako višeň- nelze seovnávat například Morelu s maďarskou odrůdou Erdi Botermo. Odrůdě je třeba přizpůsobit množství cukru. 2.Vypeckování je opravdu problém. Já to dělám tak, že višně nasypu do 10 litrového... celý příspěvek >
Rajčata ze středozemí, 25.6.2013
Jak trochu oschne zem tak ta rajčata ze Středozemí zasadím, jsou to už pěkné sazenice. Jen nevím, jestli je raději nedám do 10 l kbelíků, abych je v září mohl snadněji ochránit před nízkými teplotami. Rozhodnu se až na zahradě.    ... celý příspěvek >
Pěstujete keříčková (determinantní) rajčata?, 25.6.2013
Z těch rajčat co jsem měl od Vás mně nejlépe roste ten Finik oranževyj     (2 ks). Slivovyj polosatyj mám ve dvou vyhotoveních a čekám jak mně bude chutnat. Kosmonauta mám jednoho, Sladkou děvočku třikrát a Japonskij trjufel krasnyj... celý příspěvek >
Pěstujete keříčková (determinantní) rajčata?, 25.6.2013
 Mirku ta Novinka Pridnestrovja není keříčková, že. Já ji mám od Vás a zatím ji vyštipuji a vedu na jeden výhon. Zatím díky.                    Vladimír
Pěstujete keříčková (determinantní) rajčata?, 25.6.2013 Obsahuje fotku
Zajímalo by mne jaká determinantní rajčata pěstujete. Vzhledem k pracnosti s vyštipováním asi příští rok (pokud budu chtít rozšířit počet pěstovaných rajčat) budu muset částečně přejít na keříčková rajčata (menší pracnost). Letos mám asi 30 keříčků z... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika