Příspěvky uživatele - 88.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oulinská a Zelená - opylení, 1.1.2013 Obsahuje fotku
Jsem tady opět se Zelenou renglotou, abych uvedl zdroj té prapodivné informace, která hlásá že ZR špatně kotví, a je třeba trvalý opěrný kůl pro zajištění stability stromků. Čerpal jsem ze Zahradkáře 8/2011,Barevné proměny modrých peckovin II, od... celý příspěvek >
Boscova lahvice - doslova, 31.12.2012
Práci čest, aneb komu čest tomu uznání.Moc pěkné p.Petře.V této souvislosti by mě zajímaly minimálně dvě věci: 1)Jak se chová vnitřek i povrch hrušky při dlouhodobějším skladování v alkoholu-dejme tomu dva, tři roky.Zda jsou  vizuální... celý příspěvek >
Jakou broskvoň?, 29.12.2012
Je zajimavé, že samotná nadmořská výška používaného pěstitelského pozemku je jenom jedním z faktorů, který ovlivňuje konečné výsledky pěstování.V minulosti zveřejňovaná rajonizace pro širokou škálu ov.druhů a odrůd v časopise Zahrádkář může být jen... celý příspěvek >
Oulinská a Zelená - opylení, 28.12.2012
Taky jsem si vybíral na moji malou zahradu stromky štěpované na různých obměnách wang.,žilience, a mám i dva stromky štěpované údajně na ZR.Jak se budou chovat v budoucnu ještě nevím, protože jsem jeden zasadil letos, jeden mám tři roky, a taky jsem... celý příspěvek >
Jakou broskvoň?, 28.12.2012
Blahopřeji pane Waltře ke zbírce broskvoní se zvonkovitým typem květu.Až na tu černou ovci máte co jste chtěl.Však i ten Springcrest se ktrerým Vás obelhali typem květu máte relatívně výhodnou posloupnost v dozrávání broskví.Všechno jsou to více... celý příspěvek >
Oulinská a Zelená - opylení, 27.12.2012
Někde jsem objevil informaci, že ZR špatně koření, a stromky roubované na ní by měly mít stálou oporu po celou délku životnosti stromku, ale nevím jak dalece se informace zakládá na pravdě.To by vysvětlovalo proč sousedová renglota, která není... celý příspěvek >
Co to bylo?, 25.12.2012
Před týdnem nám se svým typickým svistem proletěly husy nad chalupou, až i pes hlavu zved, opravdu.
Oulinská a Zelená - opylení, 25.12.2012 Obsahuje fotku
Naše ZR má asi 30 let a měří na výšku asi 6m.Kmen měří půl metru nad zemí asi 24cm v průměru.O nové výhony není nouze.Každým rokem strom zastřihávám, tzn.zakracuju nové výhony, a tvaruju větve, aby nešly moc do silnice.Docela se mi daří strom... celý příspěvek >
Plumcot Melitopolski, 25.12.2012
Moc pěkné Milane, taky bych sázel, ale není kde.Chtělo by to pronajmout kousek prostoru -nejlépe u sousedů jako webhosting.Škoda že se hned tak nedočkáme odpovědí na mnoho otázek.V tomto jaksi je lepší ZR v hrsti, než plumcoty na monitoru,což?
Nahořklá slivovice, 24.12.2012
Slýšel jsem i o pětiletém kvasu, zapomenutém někde ve stodole, který nebyl zkažený, a ze kterého teklo.Starý děda umřel, na kvas se zapomělo, a objevili ho po pěti létech.Švestky asi vydrží déle aniž by se kvas kazil, ale alkoholové výpary těkají... celý příspěvek >
Oulinská a Zelená - opylení, 24.12.2012
Jsem spíše ta vyjímka mého pravidla, které jsem popisoval ve vlákně Boscová lahvice, a proto mám raději né tak zralé, kyselejší plody ZR.Sladké, přezralé jsou také dobré, ale... Na přezrok jsem si chtěl do koruny ZR vroubovat i Althánovou od... celý příspěvek >
Produkta a Karmína, 24.12.2012
Taky se mi občas stává, že odrůda od které nic nečekám může příjemně překvapit právě proto, že k ní přistupuju s despektem, ale to už tady jednou bylo.A naopak-když je odrůda u někoho top, a je vychválená přespříliš náše očekávání se... celý příspěvek >
Bystrická slivka, 24.12.2012
Kdybych mohl v tomto švestkovém vlákně vypíchnou jednu, dvě odrůdy révy z mé zbírky, které se liší chutí, a jsou velmi sladké, tak by to byly odrůdy Jalovenskyj ustojčivyj, Aivaz.Jinak Prim, Suzi,Vostorg, Nero-všechno stejná chuť.Kristál nejhorší,... celý příspěvek >
Nove Pluoty kombinuju jedinečnu chut marhule a slivky, 23.12.2012 Obsahuje fotku
Věřím že bude Tipala dobrá, a v tento Vánoční čas obzvláště.Našel jsem nějakou fotku na netu, a hodlám nenechat v klidu i vaší fantazii, a chuťové pohárky s přáním úspěšné úrody v dalším roce, když už se nékaždému vyvedl letos. Když jsem si v... celý příspěvek >
Nove Pluoty kombinuju jedinečnu chut marhule a slivky, 23.12.2012
Plody sú veľmi veľké. Prvdepodobne najvačšie zo všetkých odrôd šľachtiteľského programu dr. Jacoba. TOFIVE je pološvestka která dosahuje průměrnou gramáž 36g.Je více německých odrůd dr.Jacoba, jako npř.TOPHIT, který dosahuje 50-60g~,nebo... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika