|
Příspěvky uživatele - 138.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je paprice?, 22.5.2014 zcela určitě |  | Co je paprice?, 21.5.2014 asi je to fakt spálené |  |
|  | Okurky nakladáčky pěstování na textílii, 16.5.2014 taky se mi to stává |  | Papriky 2014, 9.5.2014  moje papriky už sou taky v zemi... foto před výsadbou a na záhonku
|  | Okurky nakladáčky pěstování na textílii, 6.5.2014 ano, pěstuji j takto, je to výborné, ale pozor na slimáky-rádi se pod textilií drží.Preventivně používám granule na hubení plžů |  | Velikost semen okrasných tykví, 22.4.2014 tak nikdo neví? zkoušela sem hledat na netu, tak asi ty moje Turbany budou ty větší, protože sem ještě našla , že existují i mini turbany, a to ty moje asi nebudou. |  | Velikost semen okrasných tykví, 21.4.2014 dnes sem otevřela sáček okrasných tykví Turban.Překvapila mne velikost semen, byla velká, jen o málo menší než třebas Goliáš či jiné velké dýně.Jak velké budou plody?Vždy sem měla malé okrasné tykvičky a ty měly maličká semínka. |  | Kozí rohy na záhonku, 19.4.2014 tyto papriky obvykle oporu nepotřebují |  | Převislá keříčková rajčata, 19.4.2014 sazenice sou OK, listy nejsou svěšené, je to převislá odrůda, a rostlinky už proto takto rostou.Pěstuji Tumbling Tom Yellow, a krásně jde vždy identifikovat od ostatních rajčátek že jsou to ony, už v sadbovačích sou nezaměnitelné. |  | Kdy ven?, 16.4.2014 no obdivuji nadšení dávat v takovém počasí něco ven, já chodím po dvoře poslední týden v čepici a bundě, teploty do 12 stupńů.Venku mám pouze přísadu afrikánů, cinie a to jen proto že ve foliáku se objevili slimáci a začali konzumovat, a zatím sem se... celý příspěvek > |  |
|  | Papriky + cibule?, 16.4.2014 podle mne je to blbost, papriky navíc vyžadují vlhký ozon, kropení i shora, to by té cibuli vedle asi moc nepasovalo, navíc papriky ve skleníku dorůstají velké výšky, cibule by se mezi tím ztratila. |  | Moje nové tekvice 2014, 14.4.2014 taky sem to vysela, uvidím co vyleze a případně koncem dubna ještě přidám pár kelímků |  | Paradajky voľne vonku, 13.4.2014 já mám sice polovinu přísad od všeho navíc, ale přesto, myslím že úvahy o venkovní výsadbě sou předčasné, ono ten psychický tlak je velký, už vlastně 3 měsíce je jarní počasí a /předtím bylo jako na podzim,/také pořád koukám po oknech a mám pocit, že... celý příspěvek > |  | Car Alexandr, 11.4.2014 z nějakého toho červa si nedělám těžkou hlavu, to je to poslední, vždycky se vyberou nějaká pěkná jablka a zvláśt na velkém stromě. |  | Dýně, cukety, 8.4.2014 já veškeré tykvovité předpěstovávám, protože hodně semen padlo při přímém výsevu vniveč.Dávám do kelímků v pol dubna. |  |
 |
|
|
|