Příspěvky uživatele - 138.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je paprice?, 22.5.2014
zcela určitě
Co je paprice?, 21.5.2014
asi je to fakt spálené
Okurky nakladáčky pěstování na textílii, 16.5.2014
taky se mi to stává
Papriky 2014, 9.5.2014 Obsahuje fotku
moje papriky už sou taky v zemi... foto před výsadbou a na záhonku
Okurky nakladáčky pěstování na textílii, 6.5.2014
ano, pěstuji j takto, je   to výborné, ale pozor na slimáky-rádi se pod textilií drží.Preventivně používám granule na hubení plžů
Velikost semen okrasných tykví, 22.4.2014
tak nikdo neví? zkoušela sem hledat na netu, tak asi ty moje Turbany budou ty větší, protože sem ještě našla , že existují i mini turbany, a to ty moje asi nebudou.
Velikost semen okrasných tykví, 21.4.2014
dnes sem otevřela sáček okrasných tykví Turban.Překvapila mne velikost semen, byla velká, jen o málo menší než třebas Goliáš či jiné velké dýně.Jak velké budou plody?Vždy sem měla malé okrasné tykvičky a ty měly maličká semínka.
Kozí rohy na záhonku, 19.4.2014
tyto papriky obvykle oporu nepotřebují
Převislá keříčková rajčata, 19.4.2014
sazenice sou OK, listy nejsou svěšené, je to převislá odrůda, a rostlinky už proto takto rostou.Pěstuji Tumbling Tom Yellow, a krásně jde vždy identifikovat od ostatních rajčátek že jsou to ony, už v sadbovačích sou nezaměnitelné.
Kdy ven?, 16.4.2014
no obdivuji nadšení dávat v takovém počasí něco ven, já chodím po dvoře poslední týden v čepici a bundě, teploty do 12 stupńů.Venku mám pouze přísadu afrikánů, cinie a to jen proto že ve foliáku se objevili slimáci a začali konzumovat, a zatím sem se... celý příspěvek >
Papriky + cibule?, 16.4.2014
podle mne je to blbost, papriky navíc vyžadují vlhký ozon, kropení i shora, to by té cibuli vedle asi moc nepasovalo, navíc papriky ve skleníku dorůstají velké výšky, cibule by se mezi tím ztratila.
Moje nové tekvice 2014, 14.4.2014
taky sem to vysela, uvidím co vyleze a případně koncem dubna ještě přidám pár kelímků
Paradajky voľne vonku, 13.4.2014
já mám sice polovinu přísad od všeho navíc, ale přesto, myslím že úvahy o venkovní výsadbě sou předčasné, ono ten psychický tlak je velký, už vlastně 3 měsíce je jarní počasí a /předtím bylo jako na podzim,/také pořád koukám po oknech a mám pocit, že... celý příspěvek >
Car Alexandr, 11.4.2014
z nějakého toho červa si nedělám těžkou hlavu, to je to poslední, vždycky se vyberou nějaká pěkná jablka a zvláśt na velkém stromě.
Dýně, cukety, 8.4.2014
já veškeré tykvovité předpěstovávám, protože hodně semen padlo při přímém výsevu vniveč.Dávám do kelímků v pol dubna.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika