Příspěvky uživatele - 49.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznama květina, 16.4.2014
Jak  "nakonec"? My s lídou a Olina jsme na to kápli hned. Akorát to někdo zpochybňoval. Josef.
Neznama květina, 15.4.2014
Řekl bych, že jméno začíná na "B" a je to nezvyklá, panašovaná (bělolistá) odrůda. Josef.
Určení rostliny, 8.4.2014
Používá se i lidový název "zimní fiala" a je to dvouletka. Josef.
Co je to za rostlinky dovezené z Itálie?, 8.4.2014
Myslím, že to není ani kamélie, ani čajovník: měly (pokud se nepletu) by hladký list bez žilnatiny... Podle mého názoru jde o lokvát. Josef.
Poznej ptáka 1, 7.4.2014
To jsou teda pěkně voražený!  Josef. Sám jsem na ně ještě při svých prochátkách nenarazil, nemám je ve svém "birdlistu".
Jaké keře, rostliny byste doporučili pro volně rostoucí živý plot?, 31.3.2014
Ještě je třeba doplnit celý název této pestrolisté vrby: Salix integra Hakuro nishiki. integra = celolistá Hakuro-nishiki už na první pohled napovídá, že je japonsky... A kdyby to byla jen vrba celolistá - Salix integra, pak by... celý příspěvek >
Řez slivoně, 24.3.2014
Doporučil bych každoročně odstranit jednu či dvě spodní větve (proti sobě) - to by stromek měl snést. Termín - po odkvětu, když se už zazelená a ošetřit rány balzámem. Josef.
Jaro 2014, 24.3.2014
Jirko, a z čeho Vám ten ocúnovec vyrůstá? Copak je ten stálezelený pokryv s drobnými lístky? Nějak na to dobře nevidím, abych to poznal. Josef.
Jaká třešeň (odrůda) je nejlepší co se chuti týká a množství plodivosti?, 24.3.2014
Základní dotaz na třešeň p. jaroslav zodpověděl. Dodatečný dotaz už zněl přímo na višeň. Takže podle mne Jaroslav odpověděl dobře. Josef.
Řez slivoně, 14.3.2014
No vidíte, chlapi, že jste se rozhejbali... Josef.
Řez slivoně, 13.3.2014
Plno shlédnutí příspěvku a žádná rad.  Do takovéhoto stromku se nikomu moc nechce. (Ani mně se moc nechce). Za sebe napíšu, že se mi to nejeví jako výrazná katastrofa a strom může řeadu desetiletí fungovat tak, jak je. Prostě má... celý příspěvek >
Řez, 14.2.2014
Klidně to sem dejte; tady je (nás) radilů :-) spousta. Josef. Pokud všechny stromy vložíte do tohoto jednoho vlákna, pak každý strom jasně označte, aby nedocházelo k najasnostem a nedorozuměním,...
Česká rajčata, 12.2.2014
Tak si říkám, jestli má Magdaléna Dobromila ve své kuchařské knize také nějaké rajčatové recepty. Kdo ví? Kdo máte Rettigovou doma a podíváte se? Josef.
Pomůžete určit tento strom?, 4.2.2014
Někdy se za nejvyšší považují eukalypty, někdy sekvoje. Pokud nejste vyloženě na nějaké sibiři, nebojte se sekvojovců. A můžete zvolit třeba převislý kuptivar Sequoiadendron giganteum Pendula (ovšem Vy, beny, to jistě znáte). Na jižním... celý příspěvek >
Co to je za okrasný keřík?, 3.2.2014
Souhlasím. Česky právenka. Josef.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika