|
Příspěvky uživatele - 242.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Svícení při pěstování sadby, 9.2.2014  Přepl jsem časový spínač na svícení od 6 do 19ti hodin, bo furt bylo šero a celé dny pod mrakem, pak se ale semo-tamo ukázalo i to žluté kulaté, a tak jsem včera ještě využil soumrakový spínač. Nastavil jsem ho tak, aby spínal pokud není venku... celý příspěvek > |  | Papriky 2014, 9.2.2014 A kdy ten silonový obal odstraňujete, před výsadbou? |  |
|  | Elektrická sekačka, 9.2.2014 Raději bych se vyvaroval nákupu sekačky někde v Obi a jiných Bau marketech za cenu několika stakorun.
Proč? Za 25 let mám druhou el. sekačku, první jsem koupil v Rajchu v Metru a když mi odešel motor tak druhou někde Bauhausu, ta slouží dodnes.... celý příspěvek > |  | Rajčata pro sezónu 2014, 8.2.2014 Cherry Roma pěstuji již třetím rokem, je to dobrá a chutná jednohubka, nemá kvalitu Sl. Děvočky ale za pozornost určitě stojí. Vloni jsem ji měl ve skleníku, běžně ji pěstuji v květináči venku na dva výhony, je to tyčková oidrůda. |  | Rajčata pro sezónu 2014, 8.2.2014 Zdenci, a jak Vám chutnal? Já ho měl předloni venku ale byl hodně háklivý na výkyvy počasí, chuťově však výrazný a řekl bych že ojedinělý. Green zebra je proti němu jalovisko-zelenisko (můj názor), zvažuji že ho letos prubnu ve skleníku. |  | Vyvýšené záhony, 6.2.2014 Já druhým rokem postupně buduji vyvýšené záhonky za pomoci starých fošen, rozměry nejsou tak velké jako má pan Zdeněk, délka je 2-4 metry, šířka 30-50 cm, výška stěny 20-25 cm. Vzhledem k nedostatku organického materiálu plním tyto záhony jen... celý příspěvek > |  | Cibule ze semena, 6.2.2014 Jestli jsem to dobře pochopil tak vyséváte někam do truhlíku cibuli i pór, a následně vysazujete na místo? Já doposud cibuli jen ze sazečky nebo z přímého výsevu, pórek chci letos prubnout poprvé. Tento postup je pro mně nový. |  | Množení vinné révy, 3.2.2014 Přidávám ještě jedno názorné video. |  | Množení vinné révy, 2.2.2014 Zkoušel jsem rozpustit vosk ve vodě a namočil do ní řízky. Vosk se roztekl a utvořil na hladině vrstvičku, při vytahování řízku na něm vytvořil povlak o něco tenší než při namáčení do samostatného vosku, samozřejmě že následovalo okamžité ochlazení... celý příspěvek > |  | Zhnedlý zakoreňovaný odrezok, 2.2.2014 Vostorg se mi podařilo zakořenit pohopouhý jeden řízek a to měl ještě následné problémy po výsadbě, začal vadnout a tak jsem ho vyryl, zastřihl kořínky a za pomoci stimulátoru znovu namočil. Podařilo se mi ho vzkřísit ale narostl vloni jen asi půl... celý příspěvek > |  |
|  | Zhnedlý zakoreňovaný odrezok, 2.2.2014 Sadenica na obr. 2 - zkontrolujte kořínky, asi bude po nich. |  | Papriky dle Meisla, 2.2.2014 Já to vidím asi takto, pokud bude pan Meisl pěstovat nějakých 30-40 paprik jako já, tak to bude taky pěstovat v kelímkách, pokud budu já pěstovat tisíce paprik jako pan Meisl, tak to budu taky dávat do bedýnek. |  | Kdy plánujete letos stříhat víno?, 2.2.2014 Záleží o kolik hlav se jedná. Já těch mých pár zhruba ostřihal při odběru řízků, ale nahotovo si to nechám až na pozdějc, to pro případ že by ještě přišly nějaké mrazy |  | Množení vinné révy, 31.1.2014 Zdarvíčko pane Paľo, postupy velkoproducentů jsou celkem známy, jsou i na internetu (tady a tady ze Srbska), tady zase něco v psané formě i s obrázky, ale já potřebuji nastavit způsob vhodný pro mé podmínky, navíc u nich se štěpovance školkují což... celý příspěvek > |  | Množení vinné révy, 29.1.2014 Musí se to hlídat, piliny zkouším ale perlit bude komfortnější. |  |
 |
|
|
|