Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Svícení při pěstování sadby, 9.2.2014 Obsahuje fotku
Přepl jsem časový spínač na svícení od 6 do 19ti hodin, bo furt bylo šero a celé dny pod mrakem, pak se ale semo-tamo ukázalo i to žluté kulaté, a tak jsem včera ještě využil soumrakový spínač. Nastavil jsem ho tak, aby spínal pokud není venku... celý příspěvek >
Papriky 2014, 9.2.2014
A kdy ten silonový obal odstraňujete, před výsadbou?
Elektrická sekačka, 9.2.2014
Raději bych se vyvaroval nákupu sekačky někde v Obi a jiných Bau marketech za cenu několika stakorun. Proč? Za 25 let mám druhou el. sekačku, první jsem koupil v Rajchu v Metru a když mi odešel motor tak druhou někde Bauhausu, ta slouží dodnes.... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 8.2.2014
Cherry Roma pěstuji již třetím rokem, je to dobrá a chutná jednohubka, nemá kvalitu Sl. Děvočky ale za pozornost určitě stojí. Vloni jsem ji měl ve skleníku, běžně ji pěstuji v květináči venku na dva výhony, je to tyčková oidrůda.
Rajčata pro sezónu 2014, 8.2.2014
Zdenci, a jak Vám chutnal? Já ho měl předloni venku ale byl hodně háklivý na výkyvy počasí, chuťově však výrazný a řekl bych že ojedinělý. Green zebra je proti němu jalovisko-zelenisko (můj názor), zvažuji že ho letos prubnu ve skleníku. 
Vyvýšené záhony, 6.2.2014
Já druhým rokem postupně buduji vyvýšené záhonky za pomoci starých fošen, rozměry nejsou tak velké jako má pan Zdeněk, délka je 2-4 metry, šířka 30-50 cm, výška stěny 20-25 cm. Vzhledem k nedostatku organického materiálu plním tyto záhony jen... celý příspěvek >
Cibule ze semena, 6.2.2014
Jestli jsem to dobře pochopil tak vyséváte někam do truhlíku cibuli i pór, a následně vysazujete na místo? Já doposud cibuli jen ze sazečky nebo z přímého výsevu, pórek chci letos prubnout poprvé. Tento postup je pro mně nový.
Množení vinné révy, 3.2.2014
Přidávám ještě jedno názorné video.
Množení vinné révy, 2.2.2014
Zkoušel jsem rozpustit vosk ve vodě a namočil do ní řízky. Vosk se roztekl a utvořil na hladině vrstvičku, při vytahování řízku na něm vytvořil povlak o něco tenší než při namáčení do samostatného vosku, samozřejmě že následovalo okamžité ochlazení... celý příspěvek >
Zhnedlý zakoreňovaný odrezok, 2.2.2014
Vostorg se mi podařilo zakořenit pohopouhý jeden řízek a to měl ještě následné problémy po výsadbě, začal vadnout a tak jsem ho vyryl, zastřihl kořínky a za pomoci stimulátoru znovu namočil. Podařilo se mi ho vzkřísit ale narostl vloni jen asi půl... celý příspěvek >
Zhnedlý zakoreňovaný odrezok, 2.2.2014
Sadenica na obr. 2 - zkontrolujte kořínky, asi bude po nich.
Papriky dle Meisla, 2.2.2014
Já to vidím asi takto, pokud bude pan Meisl pěstovat nějakých 30-40 paprik jako já, tak to bude taky pěstovat v kelímkách, pokud budu já pěstovat tisíce paprik jako pan Meisl, tak to budu taky dávat do bedýnek.
Kdy plánujete letos stříhat víno?, 2.2.2014
Záleží o kolik hlav se jedná. Já těch mých pár zhruba ostřihal při odběru řízků, ale nahotovo si to nechám až na pozdějc, to pro případ že by ještě přišly nějaké mrazy
Množení vinné révy, 31.1.2014
Zdarvíčko pane Paľo, postupy velkoproducentů jsou celkem známy, jsou i na internetu (tady a tady ze Srbska), tady zase něco v psané formě i s obrázky, ale já potřebuji nastavit způsob vhodný pro mé podmínky, navíc u nich se štěpovance školkují což... celý příspěvek >
Množení vinné révy, 29.1.2014
Musí se to hlídat, piliny zkouším ale perlit bude komfortnější.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika