|
Příspěvky uživatele - 41.143
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 20.3.2013 Podle literatury růžové poupata vydrží mráz -4°C až -6 °C. |  | Náhrada za Oleokol , 20.3.2013 Vektafid A - parafínový olej |  |
|  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 20.3.2013 V čem vidíte výhody vaší lokality. Je na svahu, takže chladnější vzduch je těžší a stéká po svahu dolů? Nebo v něčem jiném?
Vincent |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 20.3.2013 No, já bych se z toho tak nerozplýval pane Petře. Přírodný jevy jsou velmi relativní, nejsou striktně dány. To, že bude příští týden chladný, neznamená, že o 2-3 týdny nebude mráz. Mladé plody meruněk snesou iba -1°C, přesněji... celý příspěvek > |  | Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 19.3.2013  Pane Vinšálek, může být na obrázku Jonalord? Děkuji. Miloš |  | Odrůdy kanadských borůvek, 19.3.2013 Prosím Vás, nevíte zda je odrůda borůvky, kterou prodávají v Lidlu dobrá a spolehlivá odrůda. Děkuji. Jiřina |  | Studna - narážečka, 18.3.2013 "vytloukana studna se opravdu dela velmi snadno v jilovite zemine"
Prosím Vás, dá se použit tento způsob i na spraš. Děkuji.
Karel |  | Co vaše réva? (2013), 18.3.2013 Kišmiš Moldavskyj a Italiu jsem vysadil jako pokus, jsou to háklivé odrůdy, jsem zvědav jak to dopadne. O Rizamate nevím skoro nic, iba to, že je z Uzbekistánu a dozráva začátkem října. |  | Co vaše réva? (2013), 18.3.2013 Letos budu sázet Rizamat, Oděský Suvenír, Itáliu a Kišmiš Moldavskyj. |  | Končiarky - chutná droda podobná Zvonkovému, ale netrváca, 18.3.2013 Prosim Vás, neslyšel někdo o odrůde Radovky, je to letní jablko, dozrává po žních. Děkuji.
Miloš |  |
|  | Stromkový šeřík - jak tvarovat korunku?, 17.3.2013 Nemám zájem ani energii se s vámi natahovat. Reagoval jsem na toto: "zachování jen této korunky bude obtížné, nebo dokonce nemožné".
Kdyby jste nenapsal, že je to obtížné, nebo dokonce nemožné, tak by jsem ani nereagoval.
Napsal... celý příspěvek > |  | Stromkový šeřík - jak tvarovat korunku?, 17.3.2013 Máte pravdu iba do určité míry pan Stanislav. Výmladky se budou tvořit iba 3-4 let, poté bude stromek natolik silný, že všechny živiny bude brát jen stromek a výmladky se tvorit nebudou. Místa mají kolem dost budou to krásne stromy. Vím to z... celý příspěvek > |  | Mrazy v březnu 2013, 16.3.2013 U nás bylo -7°C, na ráno předpovídají -10°C. Mirku a réva Vám slzela před příchodem ochlazení? |  | Broskvoň Symphonie, 16.3.2013 Vypadá to pěkně. Ale připadá mi, že mají hodně husté koruny. Broskvoně, aby dobře vyzrály a byly chutné potřebuji slunce. |  | Jablko Modi, 16.3.2013  . |  |
 |
|
|
|