Příspěvky uživatele - 14.82

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejake rady do zacatku?, 25.4.2014 Obsahuje fotku
holky
vnitreek
Nejake rady do zacatku?, 25.4.2014
vnitrek
A celkove foto kurniku, strecha se jeste musi dodelat. Prosim to nehodnotte, je tedy zcela funkcni ale zamerne jsem stavel co dum dal. Ale prijde tam moderni lehka vlnova krytina. Kurnik je staven z palet 120x80 a to tak ze jsou 3ks jako podlaha a... celý příspěvek >
Posouzeni stavu Hrusne, 4.7.2013
Diky moc, ale stejne si najdu nekoho kolem kdo ma zkusenosti a neni to nejaky patlal jak lokalni zednici. A necham to setrne udelat jeho/ji. Nerad bych nekde nejak stromku uskodil :) Jinak to oranzove na listu je co? :)
Posouzeni stavu Hrusne, 4.7.2013
No me nejde ani moc o plody, ja chci zachranit strom jako takovej :) Porazit strom dokaze kazdej :)  Slo me jen o konzultaci jestli uz to neni prohrana snaha. No a jestli ne, tak jen hura do opecovavani :)
Posouzeni stavu Hrusne, 4.7.2013 Obsahuje fotku
FOTO5
FOTO4
FOTO3
FOTO2
FOTO1
Posouzeni stavu Hrusne, 2.7.2013
Predem dekuji za reakce a jsem rad ze to tu neutichlo. Dale pak zitra udelam poradne fotky a pozitri to sem vlozim. Jaka je uroda nevim koupil jsem dum od vnuku zemrele 93lete majitelky. Dum je dokoncen 1946 a i tak odhaduji stari stromu. Poslednich... celý příspěvek >
Posouzeni stavu Hrusne, 1.7.2013
Dobry den, omlouvam se pozdni reakci byl jsem v Irsku. No kura je pozvedana a opadava na vetvich. Pokusim se to vse dobre nafotit, hrusen je tam minimalne od roku 1946.No tak to uz ma neco zazito, poslednich xx let ji nikdo nedopraval prurez a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika