Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak skladovat či zpracovávat mrkev, 25.4.2014
Ale tohle přece na dálku nikdo nemůže zjistit. U tak obyčejné potraviny bych vůbec neváhal s likvidací v takovém případě.
Jak sázet česnek, 25.4.2014 Obsahuje fotku
Udělal jsem výzkum rad seshora. Česnek sázený podle obrázku má první listy zatím takto. Budu sledovat průběh vegetace.
Uzení domácích klobás, 24.4.2014
Vy to trochu motáte, tu přemíru vlivů. Vybrat co nejkonfliktnější osoby do pořadu, aby to jiskřilo je asi základní úkol každého asistenta režie. Jistěže když jsme nakládali maso v ůnoru a mrzlo jen praštělo, muselo být naložené déle. Jen do soli s... celý příspěvek >
Může blojler snášet?, 24.4.2014
Likvidovat brojlery třeba s pomocí trouby, pekáče a másla může být docela zábavné.
Uzení domácích klobás, 23.4.2014
No vy si tou Pragandou a nástřikem přiblížíte domácí uzené tomu hypermarketovému. Kouř bude plusmínus stejný. Ten kdo naloží maso jen se solí bez jiné chemie a nechá jej alespoň 15 dnů, přiblíží se tomu selskému. Ono prostě urychlování různých... celý příspěvek >
Elektrická rotační sekačka, 23.4.2014
Asi paní neměla v ruce ten správný cuk. Zapomněl jsem jen dodat, že se dá koupit chránič do zásuvky, který udělá jakés zabezpečení pro případ přeseknutí kabelu. A pokd jde o bavení se při sekání, musím říct, že mně to opravdu ale opravdu nebaví. V... celý příspěvek >
Elektrická rotační sekačka, 23.4.2014
Mám relativně novou benzínovou sekačku Hecht. Má jeden molitanový filtr sání, který občas vyperu ve vodě. Olej vyměním jednou za rok zjara a při tom ji obejdu a sem tam stříknu vazelínu ve spreji. To je celá roční údržba, čištění nepočítám. Pro mně... celý příspěvek >
Elektrická rotační sekačka, 22.4.2014
Trochu nepozorně čtete. pan MV Vám dal radu podle mne dobrou. Zkuste místo stýskání o blbých ženských ten vyhledávač jak je vám doporučováno.
Uzení domácích klobás, 22.4.2014
Máte recht. Fuguje to tak přesně. Dáváme do sklenice kůži, pokud tam není, aby se udělal rosol. Dokud je pevný, je vše ok. Když začne řidnout, sklenice musí do spotřeby.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 22.4.2014
Osobně bych nepředpokládal u MV nějaké intenzivní ovlivnění reklamou, i když... Spíše jde o dlouhodobou zkušenost. Abych mohl porovnávat, musím s tím nástrojem pracovat, tedy jej mít k dispozici, potažmo koupit. A ta koupě může být z různých důvodů,... celý příspěvek >
Rez hrušňová - kdy je nejvhodnější doba k pokácení jalovce, 14.4.2014
Já nevím, proč se tu rozebírají vhodné nedoporučené nepovolené postřiky. Paní to chce postříkat pilou v tankmixu se sekyrou, což jí velmi schvaluji. Nejlépe oba a co nejdříve. Když k tomu bude mít poivre, tak i všechny v okolí.
Jaro 2014, 14.4.2014
Správně by se měly ponechat do zatažení, ale to v chladnějších polohách znamená, že už by se tam nedalo nic jiného zasadit. Mimoto to na zaáhoně vypadá okšlivě. Stane se to, že přežijí ti silnější. Všechny už koncem května mají vyvinuté nové cibule,... celý příspěvek >
Záměna podnože u stromku z ovocné školky Mezice, 14.4.2014
Mulč sice potlačí růst trávy, ale podpoří růst myší, alespoň na mé zahradě. K tématu mám tolik, že se mi nikdy neosvědčilo, cokoliv sázím, utopit. Třeba rybízy je doporučováno sázet hlouběji; tak zasazené nerostly a stagnovaly v prvních letech. Když... celý příspěvek >
Motorový Olej, 11.4.2014
To ovšem předpokládá znalost abecedy, resp. pořadí písmen v abecedě.
Co se hodi do skleniku vedle okurek a paprik?, 11.4.2014
Rostou vršky. Jen jestli taky narostou spodky.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika