Příspěvky uživatele - 138.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Česká rajčata, 4.7.2013
tak Perun mám letos poprvé, a jednu sazenici Herodes.Odrůdy Hana, Citrina mám už koupené na příští rok.
Jen si tak trochu postěžovat, 3.7.2013
no u nás nejhorší papriky, sice mám pár plodů, ale celkově rostliny ubožáci, krom několika Amy, a jednoho Ramira a neznámého kozího rohu ve foliáku.Rajčata sice nádherné rostliny, velké,ale ve foliáku málo plodů, některé rostliny nic, venku je to... celý příspěvek >
Lilkoviště, 3.7.2013
úžasně... venku trčí jedna rostlina a ve foliáku druhá... jedna venku teprv pokvete, je stejně velká jak sem ji koupila a ve foliáku květy upadly....
Ridomil Gold, 1.7.2013
tak dnes sem to konečně zvládla, pro 6O rostlin mi stačilo asi 5,5 l postřiku.Měla sem namícháno 6l / na to sem použila 7 lžiček přípravku/
Sklizeň rajčat 2013, 30.6.2013
no jo, letos mě to nějak bere, už ten foliák, jak je po něm drek, ito počasí, to je teprv nářez.Jindy v tuto dobu mívám už vijany plné byť zelených velkých rajčat, a ranné hybridy mívají často i náznak zrání.Letos valná většina rajčat ani... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 30.6.2013
ach jo, nevím nevím, letos asi hned tak fotkami nepřispěji, rajčátka Stupické, venku co byly polozralé pukly minulý týden v dešti, a ostatní odrůdy, no nevím... jestli vůbec něco bude, nějaké miniplody na Yellow Banana, Idyl,Albertovské,Tiger... celý příspěvek >
Žluté skvrnky na listech cukety, 29.6.2013
mám to taky na cuketách, je to od nějakých breberuší, po otočení listů sem našla pár mšic, tak nevím.Jinak rostliny sou velké a silné a na novějších listech už to není...
Čo sú to za paradajky?, 29.6.2013
a ještě podotknu, rostlinky jsou velmi pěkné a rajčátek je dost, SM patří k mým oblíbeným rajčatům a mám je ráda docela i na přímý konzum.
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 29.6.2013
no mě ten výluh z cigaret trochu pomohl, mnohem víc než celý Biool, kde došlo akorát k promaštění listů, a květy a plůdky potom opadly/papriky/,taky promaštěné, na druhý den mšice znova.Tento výluh z cigaret nezničil ani plody ani květy, ve foliáku... celý příspěvek >
Ridomil Gold, 28.6.2013
aha, no ale mám asi 6O rostlin/ i se závěsnými truhlíky a kýbly/,tak nevím, kolik toho budu potřebovat, kdyžtak tedypřimíchám.
Paprika Zvonek, 28.6.2013
p.Mirek, ta první fotka byla z vaší zahrádky, předpokládám,pokud ano, trochu mne mrzí, že sem sazeničky rozdala, i když v tomto počasí, kdo ví jak by na tom byly.Je to ranná nebo pozdnější odrůda?
Ridomil Gold, 28.6.2013
tj tedy těch 25g na 2l vody
Ridomil Gold, 28.6.2013
a jakou dávate koncentraci? Je tam dost velké rozpětí.Mám jen malý postřikovač, tak to napřed míchnu do konvi a budu dolívat.
Ridomil Gold, 28.6.2013
chtěla bych zítra stříkat tímto přípravkem, nikdy sem ho dřív nepoužívala.V příbalu je napsáno, že se postřik nesmí dostat na okolní rostliny, ale mám těsně vedle rajčat papriky, neublíží jim to, kdyby přece jen došlo ke kontaktu?
Paprika Zvonek, 28.6.2013
loni sem dostala od kolegyně tuto papričku červený zvoneček, byla sladká, a ještě oranžovou kuličku, také sladkou.Manžel kolegyně je kuchař, používal je při přípravě obložených mis jako ozdobu.Mě chutnaly.Semena sem si nechala, bohužel sem je... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika