|
Příspěvky uživatele - 138.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sklizeň rajčat 2013, 11.8.2013 je chutné, aspoń pro mně ano, samozřejmě sou i chutnější odrůdy, ale plodnost je velmi dobrá, plody krásné a chu´t fakt ujde.Já s nimi počítám i na rok. |  | Sklizeň rajčat 2013, 10.8.2013  včerejší nadílka, dnes přibyly další
|  |
|  | Úroda ze semínka z kupované papriky ze supermarketu, 10.8.2013  tak loni sem v supráči koupila papriku podobnou Ramiro, tmavo červenou, na slupce jemné prasklinky.Sazeničky co sem vypěstovala jsou zvláští, každá jiná... jedna má plody o tvaru velmi podobném původní paprice, akorát okolo stopky je jak kozí roh,... celý příspěvek > |  | Sklizeň rajčat 2013, 8.8.2013 tak já už sem také spokojená... rajčátka zrají, počasí přeje.Včera sem ochutnala první Albertovské žluté, je docela chutné, rostliny mají velkou plodnost a plody jsou vesměs větší, okolo 110g.Akorát ve foliáku mi potvora slimák ožral několik plodů už... celý příspěvek > |  | Sklizeň rajčat 2013, 7.8.2013 tak těch strakáčků je mi teprv líto, že je vyhodíte, mám strakaté odrůdy ráda, už pro ten pohled. |  | Sklizeň rajčat 2013, 6.8.2013 tak to si nedokážu představit, vyškubat rostliny ze zrajícími rajčaty!!,u nás sníme vše... a nadšeně prohlížím každé zrající rajče, není divu po tom všelijakém začátku léta.Kterépak sou ty nešťastné odrůdy? |  | Okurky a tykvovité 2013 - sklizeň, 5.8.2013 mám je už poněkolikáté, ale dřív sem je nemívala samostatně, ale dosívala sem s nimi prázdná místa po nevzešlých koupených nakladačkám, jelikož sem je pak pochopitelně nepoznala, tak sem je zavařovala s ostatními, jsou trošku větší než nakladačky, ae... celý příspěvek > |  | Okurky a tykvovité 2013 - sklizeň, 5.8.2013 okurky ukrajinské, v podstatě nejsou zas nějak odlišné, listy,květy i plody v mladém věku jsou tvarem jako větší nakladačky, poněkud žlutější, až sou zralé, mají rezavě skvrnitou barvu.Často i nepravidelný tvar.Konzumují se narozdíl normál... celý příspěvek > |  | Papriky - 2013, 4.8.2013 "velmi podobná"-klidně už konzumujte |  | Okurky a tykvovité 2013 - sklizeň, 4.8.2013  pár fotek
|  |
|  | Rajče , 4.8.2013  Tiger Tom s cherry rajčátky
|  | Papriky - 2013, 4.8.2013  tak taky něco posílám
|  | Sklizeň rajčat 2013, 1.8.2013 tak mě nejvíc chutná jako vždy Start /asi pro nekoho nuda, ale prostě je to tak/, a Tiger Tom, velmi podobné chutí.Dobré je i Yellow Banana, mini rajčátka Golden Currant, dnes sem slupla první rajčátko Tumbling Tom Yelow, taky chutné,... celý příspěvek > |  | Rajče "Skvrnitý říman"?, 1.8.2013 tak to je mi moc líto, že vám bouřka zničila rostliny, kdysi sme zažili takové kroupy koncem června, že ze všeho zbyly jen roztřískané cáry a bylo po zahrádce... nezbylo tenkrát vůbec nic.Tak chápu to zklamaní a smutek nad marnou prací.U nás bouřka... celý příspěvek > |  | Rajče "Skvrnitý říman"?, 1.8.2013 tak dnes sem slavnostně ochutnala první TIGER TOM, rajče je středně velké, má výbornou, typicky rajčatovou lehce nakyslou chu´t, je šťavnaté, trochu připomíná START.Pruhy na něm sou ostře ohraničené, tlusté,žlutozelené.Také má žlutý límec jako... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|