|
Příspěvky uživatele - 8.222
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rakytník odrůda Sluníčko nebo Krasavice, 29.5.2013 Třeba to někomu chutná, ale mně připadají v čerstvém stavu nepoživatelné všechny. |  | Co je to za trvalku, prosím?, 28.5.2013 Jo, to bude on. Děkuji |  |
|  | Co je to za trvalku, prosím?, 28.5.2013  Prosím znalce květin o určení této trvalky. |  | Mladá višeň - bez listí, 22.5.2013 Jen jestli není ulitá a přehnojená. Proč se vám nechce stříhat větvičky? |  | Keř do stínu, 21.5.2013 Třeba zákula japonská. Pěstována je hlavně plnokvětá forma, ale i botanická je pěkná. |  | Druha varka redkvicek, 20.5.2013 Musíte počkat do srpna, teď to požene do květu. |  | Jetel plazivý, 20.5.2013 Já jsem použil na kus trávníku Dicotex a zabral spolehlivě. Ale když teď koukám na ten kus bez jetele a s jetelem, říkám si, že ho nechám příště růst. Je to tak nějak hezčí :) |  | Vrba u jezírka, 19.5.2013 Ta fólie je nepropustná, ne? Takže za vodou v jezírku se nepotáhnou, tu zkrz fólii neucítí. |  | Předpěstování pórku, 16.5.2013 Uděláte si brázdu cca 10cm hlubokou, do ní to zapícháte a postupně, jak roste, přihrnujete, až nakonec vznikne vyvýšený hrůbek. Tím získáte dlouhou vybělenou část. Při sázení zkraťte kořínky i nať. |  | Je to koniec?, 15.5.2013 Tohle asi nebude ten případ, protože když byl roztok loni namíchán, byl pravděpodobně i bez následků použit. Spíše by mě také zajímalo, jaké chemické reakce za ten rok proběhly a co mohlo vzniknout, ale na to asi nikdo neodpoví. |  |
|  | Nevím si rady s touto nemocí, 14.5.2013 Já bych odstranil květy, aplikoval listové hnojivo a uvidí se. Letorosty budou asi letos mizerné. |  | Zakaz pestovani vlastnich seminek, 13.5.2013 Trestný čin řízkování je dobrý :) Ještě by do toho mohla vstoupit OSA. |  | Zakaz pestovani vlastnich seminek, 13.5.2013 Ono je dneska v módě odsoudit každé nařízení vzešlé z EU, ale za toto budu jedině rád. V jiných vláknech je spousta stížností na nepravé odrůdy, neklíčivá semena, nemocné stromky..., tak proč jsou nějaká pravidla najednou špatná? Když např. p. Kozák... celý příspěvek > |  | Zakaz pestovani vlastnich seminek, 13.5.2013 O tom dost pochybuji. Bude se to týkat spíše velkých prodejců, prodejen a stánkařů. Podle mě to neovlivní ani prodej ze dvora, natož nějaké domácí přesévání. |  | Je to koniec?, 12.5.2013 Taky mně to přijde jako hřbitov. Jako pokus, co rostlina vydrží, možná dobré, ale pokud vám jde o výnos, raději bych se poohlédl po nové sadbě. |  |
 |
|
|
|