Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řez meruňky, 30.3.2012
mně už také nakvetla..foto z min.týdne mám ale v provozovně, takže zítra pro jistotu sem hodím foto
Řez meruňky, 30.3.2012
Mám takový problém, se kterým si lámu hlavu - vloni vysazená meruňka byla sestřihnuta tak, aby měl hlavní funkci terminál - tedy je vyšší než postranní výhony, jenže nakonec terminál jakoby zanikl a všechny postranní výhony jsou silnější a vyšší než... celý příspěvek >
Jakou odrůdu meruňky zvolit na vysočinu, 29.3.2012
u te WAxWA mě láká brzká plodnost, zem jsem tu někde zmiňoval a tak se omlouvám, že to sem píši znovu - hnědozem s velkou příměsí rozpadlých částí břidlice - větší i menší, takže hlinitoštěrko-kamenité, ačkoliv hnědozemě mají určitý podíl jílu, díky... celý příspěvek >
Broskev Symfonie, 29.3.2012
i já jsem na tuto novou odrůdu zvědav, je na dpodnoži Montclar-často se teď tato podnož šíří...
Rašení révy, 29.3.2012
mne Mirku uz take nektere rasi a to je mam jenom u zdi na zapadni strane...
Výsadba révy, 29.3.2012
Sazet se prostokoř.sazenice mohou nejlépe do poč.května, mrazíky nevadí, protoze se sazenice stejne prihrnuji a trva to nejakou dobu nez vyrostou z růvku-což bývá až koncem května, obvykle spíš v červnu
vzrůst stromu bude v tomto případě asi docela velký, že?
i já bych poprosil o radu, hlavně co se týče podnože, mám na výběr podnož Waxwa nebo Zelenou renklodu, která bude lepší do mělčí půdy - řekněme 50-60cm a pak je břidlice, zem je hlinitoštěrko-kamenitá, děkuji
Jak zasadit hlízy jiřina, 28.3.2012
ve sklepě by mohly být, obracíte hlízy vzhůru a vysoušíte třeba měkde ve stodole? - přebytečná voda vyteče a tak hlízy jsou více suché a nezahnívají...
Jakou odrůdu meruňky zvolit na vysočinu, 27.3.2012
tazatelce doporučuji, aby se také poohlédla na podnož St.Julien případně slivoň.podnože, ty jsou přece jen odolnější... jinak byla tu zmíněná Kioto, mám také jen ji, zítra či pozítří vykvete... je to mladý stromek a zdá se, že květů má spousty,... celý příspěvek >
Myslíte, že nedávný mráz mohl poškodit květní pupeny meruněk?, 26.3.2012
Berounsko-poupata nezmrzla, avšak nejspíš tento týden část květů asi vykvete, Kioto
Problém s rašením podezření na Hálčivce, 25.3.2012
tak asi až dnes se k postřiku dostanu... dřív to nešlo, když už tu byl zmíněn Omite tak letos končí, už se nebude moci do konce června prodávat...
Preočkovanie starého vinohradu, 24.3.2012
moc pěkná práce! já s očkováním stále otálím, jasná obloha mě od tohoto trochu odrazuje, ještě posečkám až bude více pod mrakem a taky se na to vrhnu
Poraďte odrůdu bílých tulipánů, 13.3.2012
v Průhonicích je momentálně genofond tulipánů, pak některé nvšl., sám jsem počítal tisíce cibulí
Poraďte odrůdu bílých tulipánů, 13.3.2012 Obsahuje fotku
každoročně si to užívám :)  
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika