Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou broskvoň?, 7.11.2012
Zdravím, zajímalo by mě, zda-li někdo nevyzkoušel více podnoží a nenapsal jak se u které vyskytl či nevyskytl klejotok, a následně jaké odrůdy byly štěpovány. Děkuji
Mandlový keř. Jaký pořídit?, 7.11.2012
mandloně tak do 350mnm, výše jen na velmi chranenych stanovistich
Mandlový keř. Jaký pořídit?, 6.11.2012
jak nejlépe zapěstovat kourunu mandloně, jaká koruna je nejvhodnější?
Angrešt - řízkování, 6.11.2012
ja chtel predtim Pax-pro jeho odolnost a beztrnost a skutek utek :(
Angrešt - řízkování, 5.11.2012
ještě jsem zapomněl podotknout, že to řízkování bylo dřevitými řízky..možná, že bylinnými by to bylo lepší, snad někdo napoví.)
Angrešt - řízkování, 5.11.2012
Nemá někdo zkušenosti s řízkováním angreštu? Připadá mi, že množení řízky třeba rybízu je bez problémů, angrešt koření hůře. Má s tím někdo zkušenosti? Keřové plodí o dost více, proto chci mít nové rostliny jako keře, předem díky za dobré rady.
Zakoupené hrušky, 2.11.2012
díky Václave za ilustraci,. pěkné baňky :)
Broskve v sezóně 2012, 30.10.2012
rozhodne zajimave.. k Redhaven - kdo vi na cem je stray strom naroubovan, treba kazda podnoz muze mit jina specifika... a nasledne pak lehce zmenit kýžený výsledek..
Název rostliny? Měchýře plné ochmýřených semen, 27.10.2012
nebude to klejicha-Asclepias? - mrkněte do vyhledávače na fotky :)
Jedlá nebo nejedlá dýně?, 27.10.2012
taky jsme kdysi zkusili udelat polevku z dyne olejne-prece nevyhodime tu duzninu, že? no udelali jsme ji-dala se jist to jo, ale kdyz clovek zna polevku z tech muskatovych, tak to opravdu nema cenu se s tim babrat
Zakoupené hrušky, 26.10.2012
Václave, mohu Vás tímto poprosit o fotky Vašich hrušní? Docela by mě to zajímalo, navíc, máte skoro prakticky stejnou nadm.výšku jako já, i když s rozdílnými slunečními poměry. Předem děkuji!
Zakoupené hrušky, 25.10.2012
myslim, ze nekdo tady na zahrada.cz take daval foto Bohemiky a mela rovnez licko, mozna vice oslunena cast.. mozna by me zajimalo to, kdy vam zraje tato odruda plus nadm.vyska dane lokality.. díky
Zakoupené hrušky, 25.10.2012
super! no na Bohemicu jsem zvedav-je to jedna z odrud, kterou jsem si vybral ve vetsim mnozstvi, tak snad nezklame:)
Amarylis - choroba?, 25.10.2012
jak pise pan Jiří, tak se zaridte, jinak dle fotky se mi zda, ze rostlina byla poskozena sáním třásněnek..
Prodej stromků, 24.10.2012
i kdyz nekdy stejne presny puvod dohledat nelze, protoze ani napr.Fytos takovy mamut si nedela vse sam, takze pokud se rekne ze to je z Fytosu (např.) tak to nemusí znamenat, že tomu tak skutecne je, kdyz se to vezme kolem a kolem tak je to skoro i... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika