|
Příspěvky uživatele - 93.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou broskvoň?, 7.11.2012 Zdravím, zajímalo by mě, zda-li někdo nevyzkoušel více podnoží a nenapsal jak se u které vyskytl či nevyskytl klejotok, a následně jaké odrůdy byly štěpovány.
Děkuji |  | Mandlový keř. Jaký pořídit?, 7.11.2012 mandloně tak do 350mnm, výše jen na velmi chranenych stanovistich |  |
|  | Mandlový keř. Jaký pořídit?, 6.11.2012 jak nejlépe zapěstovat kourunu mandloně, jaká koruna je nejvhodnější? |  | Angrešt - řízkování, 6.11.2012 ja chtel predtim Pax-pro jeho odolnost a beztrnost a skutek utek :( |  | Angrešt - řízkování, 5.11.2012 ještě jsem zapomněl podotknout, že to řízkování bylo dřevitými řízky..možná, že bylinnými by to bylo lepší, snad někdo napoví.) |  | Angrešt - řízkování, 5.11.2012 Nemá někdo zkušenosti s řízkováním angreštu? Připadá mi, že množení řízky třeba rybízu je bez problémů, angrešt koření hůře. Má s tím někdo zkušenosti?
Keřové plodí o dost více, proto chci mít nové rostliny jako keře, předem díky za dobré rady. |  | Zakoupené hrušky, 2.11.2012 díky Václave za ilustraci,. pěkné baňky :) |  | Broskve v sezóně 2012, 30.10.2012 rozhodne zajimave.. k Redhaven - kdo vi na cem je stray strom naroubovan, treba kazda podnoz muze mit jina specifika... a nasledne pak lehce zmenit kýžený výsledek.. |  | Název rostliny? Měchýře plné ochmýřených semen, 27.10.2012 nebude to klejicha-Asclepias? - mrkněte do vyhledávače na fotky :)
|  | Jedlá nebo nejedlá dýně?, 27.10.2012 taky jsme kdysi zkusili udelat polevku z dyne olejne-prece nevyhodime tu duzninu, že? no udelali jsme ji-dala se jist to jo, ale kdyz clovek zna polevku z tech muskatovych, tak to opravdu nema cenu se s tim babrat |  |
|  | Zakoupené hrušky, 26.10.2012 Václave, mohu Vás tímto poprosit o fotky Vašich hrušní? Docela by mě to zajímalo, navíc, máte skoro prakticky stejnou nadm.výšku jako já, i když s rozdílnými slunečními poměry. Předem děkuji! |  | Zakoupené hrušky, 25.10.2012 myslim, ze nekdo tady na zahrada.cz take daval foto Bohemiky a mela rovnez licko, mozna vice oslunena cast..
mozna by me zajimalo to, kdy vam zraje tato odruda plus nadm.vyska dane lokality.. díky |  | Zakoupené hrušky, 25.10.2012 super! no na Bohemicu jsem zvedav-je to jedna z odrud, kterou jsem si vybral ve vetsim mnozstvi, tak snad nezklame:) |  | Amarylis - choroba?, 25.10.2012 jak pise pan Jiří, tak se zaridte, jinak dle fotky se mi zda, ze rostlina byla poskozena sáním třásněnek.. |  | Prodej stromků, 24.10.2012 i kdyz nekdy stejne presny puvod dohledat nelze, protoze ani napr.Fytos takovy mamut si nedela vse sam, takze pokud se rekne ze to je z Fytosu (např.) tak to nemusí znamenat, že tomu tak skutecne je, kdyz se to vezme kolem a kolem tak je to skoro i... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|