Příspěvky uživatele - 34.41

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Borůvky kanadské, 9.9.2013
Chandler borůvku mám tříletou.  Na jaře bohatě kvetla a i při špatném počasí, dala bohatou úrodu opravdu velikých plodů. Jedinou nevýhodou je, že plody zrají později a dozrávají postupně. Takže ještě o víkendu jsem měla co trhat, tak nevím, zda... celý příspěvek >
Kanadská borůvka - neprospívá, 19.7.2013
Tak to jsou věci mezi nebem a zemí a snažit se to pochopit je marné. Mně poradil jeden opravdu straý zahradník, místo rašeliny použít profi substrát pro rododendrony a azalky místo rašeliny (ta nudrží živiny) a povídal chtělo by to houby z borůvčího... celý příspěvek >
Zimolez - kamčatská nebo jarní borůvka, 17.7.2013
Tak to se dílo podařilo .Jak hluboko jste je zasadil oproti tomu co byly v květináčku a jak moc je nutné zimolezy zalévat? Zatím je mám stále nevysazené a čekám až se trochu zpamatují z cesty a bude přijatelnější počasí - ne tak sucho a horko.... celý příspěvek >
Nemoc černého rybízu?, 15.7.2013
To je klasická Antraknóza rybízu, proti které se musí rybíz na jaře a po sběru ovoce, stříkat - jinak se toho nezbavíte.
Zimolez - kamčatská nebo jarní borůvka, 12.7.2013
Zdravím všechny pěstitele kamčatské neboli jarní borůvky - podařilo se mi sehnat několik sazeniček kamčatek již zakořeněných v květináčích 9x9cm, velikost sazenic je 10 až 20 cm s jedním až třemi výhony (zakořeněné řízky odhaduji, že z jara maximálně... celý příspěvek >
Co je s třešněma II?, 25.6.2013
A když jim dáte strašáka nahoru nad strom, tak nejdřív oberou ty dolní, pak ty hořejší, protože už se přestanou bát. Jinak špaček umí nejen létat, ale i chodit, tak popoběhne po trávě a frnk do stromu a bere vše od shora až dolů. Možná... celý příspěvek >
Co je s třešněma II?, 21.6.2013
Burlat - Plzeň - velké množství plodů, při dešti nepraskají, neměly ani červíky,   začaly krásně červenat, ale douzrát už nestihly - vše sklizeno špačky a nepomohl ani strašák a ani pravidelné plašení, tak příští rok ještě zkusím... celý příspěvek >
Grace Star, 14.6.2013
Pěstuji Burlat a i přes nepřízeň počasí, měl docela dost plodů, ale už je včera špačkové sklidili, proto plánuji strom porazit a zkusím nahradit samosprašnou Lapins nebo docela dobře vypadá Summit, ale ta bohužel není samosprašná. Máte někdo... celý příspěvek >
Rakytník odrůda Sluníčko nebo Krasavice, 17.5.2013
Opravdu nikdo ze zkušených zahradníků nepěstuje Rakytník?
Rakytník odrůda Sluníčko nebo Krasavice, 16.5.2013
Ahoj, mám v plánu vysadit rakytník na zahradu, který bude nejen okrasný, ale bude zpracován i v kuchyni. Rozhoduji se mezi odrůdou Sluníčko nebo Krasavice. Máte někdo s těmito odrůdami zkušenosti? Popřípadě jak veliké narostou keře, a která je lepší... celý příspěvek >
Komposter na zahradu cca 1500m2, 25.9.2012
Uvažuji o koupi plastového komposteru na zahradu o rozloze cca 1500m2. Je lepší volit dva menší kompostery o objemu 700-800litrů nebo je výhodnější jeden o objemu 1000litrů např.Kompostér JRK 1050 PROFI. Máte někdo na zahradě zkušenost s tímto... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika