|
Příspěvky uživatele - 15.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čačanská rodná, Katinka, 11.6.2013 Musel by som odstrániť takmer celú korunku Angelena a zo stromku by ostal strašiak. Keď sa vrúble Prezenty nerozjedú, už sa s tým zmierim a budem žuvať nechutné Angeleno z Poľska.
Vrúble Orionu a rezky viniča narežeme znova, nie je problém.... celý příspěvek > |  | Vylamování květů u mladých stromků, 11.6.2013 Našťastie výrobcovia listových hnojív s prísadou zmáčadla sa neriadia názorom p.Vinšálka, ktorý všetko rieši iba striekaním chémie, napriek dáždivému počasiu- bez ohľadu na stav pôdy a spodných vôd pod stromami. Nechcel by som okoštovať ani jeden... celý příspěvek > |  |
|  | Čačanská rodná, Katinka, 11.6.2013 Ešte raz Libor ďakujem za vrúble Prezenty. Naštepil som ich do koruny blumy Angeleno. Kiež by rástli tak pekne ako jabloňové vrúble Admirál. Angeleno je pre Prezentu veľká konkurencia- miazga sa rozlieva do koruny a do prištepených vrúbľov sa jej... celý příspěvek > |  | Kveten 2013 - kadeřavost broskvoní, 11.6.2013 Broskyňu, ktorú sme na fóre spoločnými silami diagnostikovali ako St.delicious, sadil svokor do vinohradu ešte niekedy pred 15 rokmi. Že by mohlo ísť o túto teplomilnú sortu, nie je vylúčené. Napriek tomu, že vinohrad nie je v broskyniarskej oblasti-... celý příspěvek > |  | Vylamování květů u mladých stromků, 11.6.2013 Tak s tou zdravotnou neškodnosťou Silwetu sme na tom, pane J.R., obaja vedle jako jedle. Skúste zaloviť v googlu. Silwet je škodlivý pri dlhodobom styku s pokožkou a dokonca aj pre vodné organizmy. Tak teraz abysme zháňali menej agresívne zmáčadlo.... celý příspěvek > |  | Nemoc meruněk, 11.6.2013 O dva či tri týždne nám budú marhuľe dozrievať. V tomto čase by som organické fungicídy neaplikoval. Kto má záľubu v sústavnom prechemizovaní záhradiek, môže si "preventívne" namiešať na raňajky koktejl z Dithanu, Syllitu, Delanu a trebárs aj... celý příspěvek > |  | Čačanská rodná, Katinka, 11.6.2013 Stručná a výstižná charakteristika Katinky sa mi tiež veľmi páčila. Napriek tomu, že som ju ešte nekoštoval, dám na skúsenosti druhých. A som rád, že ju mám. Vďačím za ňu aj p.Petrovi z P., ktorý mi ako skvelý degustátor poradil s výberom stromčekov... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|