Příspěvky uživatele - 81.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Podnož "Kavkazská", 26.3.2013
Wendy. Vážený pane. Já mám problém s půdní reakcí ůplně opačný. Pro ůpravu PH musím od letošního roku používat ve zvýšené míře síran amonný, jinak bych hrušně na kdouli nemohl vůbec dělat. Proto se též snažím legálně i naopak sehnat něco... celý příspěvek >
Stará červená letní jabloň, 26.3.2013
Pan Ivan z okénka. Plně souhlasím sVámi.Je to určitě Stark earliest. Už podle místa na plodu poškozeného hmyzem a se začínající hnilobou. Moje hodnocení této sorty- utrhnout ze stromu a sníst jinak velmi rychle moučnatí. Nebyl jsem si od počátku... celý příspěvek >
Broskev na myrobalánu, 26.3.2013
Wendy-Morava Zdravím všechny ovocnáře. Omlouvám se, že jsem ve svém příspěvku zapomněl na půdní podmínky pro broskvoně. Ne každá podnož je vhodná do půd se zvýšeným obsahem vápna. Mám dobré zkušenosti s podnoží GF-677, ale hlavně s BSB-1 a s... celý příspěvek >
Broskev na myrobalánu, 25.3.2013
Zdravím, wendy-jižní morava. K vaší diskusi- Broskvoň na myrobalánu musím dodat, že smyrošem pod broskve nemám žádné zkušenosti. Ale vážení, jsem přesvědčen, že máme velkou škálu vhodných podnoží pod broskvoně. Už kolega ze Slovenska uvedl podnož... celý příspěvek >
Pálení z hrušek - vedení kvasu, 25.3.2013
Wendy, Jižní morava. Zásadně nepřidávám cukr do kvasu. Nemám zájem pít řepovici. Pálenka z ovoce dobře zmáknutá je ambra abrosiana-nápoj Bohů ato zvláště z hrušek. Na pálení musí být ovoce patřičně vyzrálé, čisté, ane každý druh se hodí. Mám... celý příspěvek >
Konference na kdouloni?, 25.3.2013
Nevidím důvod, proč by Konference nemohla být na kdouloni.Samozřejmě si musí každý uvědomit, že kdouloň nesnáší vysoký obsah vápna vpůdě a odrůda Konference je slaběji rostoucí. Tomu se musí přizpůsobit agrotechnika a nemůže být problém. Základem je... celý příspěvek >
Podnož "Kavkazská", 25.3.2013
Dobrý den. Hrušňovou podnož Pyrus communis- hrušeň planou, dostanate bez problémů ve firmě Seva Valtice a to ve výborné kvalitě. Je potřeba se obrátit na p.Peňáze. Jinak ve Skiernievicích mají dobré kdouloňové podnože S1. S2, S3, ale s... celý příspěvek >
Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 25.3.2013
Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem. Co se týká jablek, myslím že momentálně je nejchutnější Orion. Goldstar taky není k zahození, musí mít při pěstování dobrou polohu a vyzrát. Velice mě negativně překvapil Jonagold Marnika, který... celý příspěvek >
Stará jabloň - jak stříhat, 25.3.2013
Stará jabloň- jak stříhat           Wendy 58 let Záleží na tom, zda majitel tohoto stromu vyžaduje úrodu kvalitního ovoce, nebo chce mít tento strom jako krajinný prvek. Z mého hlediska tato... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika