Příspěvky uživatele - 81.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky gigant Meika, 3.4.2013
Papriky gigant Meika. Kdysi před 20 lety, možná ještě dřív, jsem si dovezl pár semen této sorty přímo od prof. Meisela z Kyjova. Zároveň s Meikou-tehdy ještě neměla jméno a byla ve zkouškách, jsem vysadil Amy. Meika ve foliáku a Amy na poli.... celý příspěvek >
DSR - Dvojstupňový sektorový rez, 1.4.2013
Dvojstupňový sektorový řez. Plně souhlasím s předešlým příspěvkem že staré a dobré se vrací. Není to nic jiného, než oprášený starý dobrý Šittův řez. Wendy
Typy třešní, 1.4.2013
Typy třešní. Ve vaší nadmořské výšce bych se vrtule ani moc nebál. A pokud nemáte kolem sebe nezodpovědné sousedy, kteří mají třešně a nechají je opadat,  a vy je sklidíte všechny, tak vrtuli ani mít nebudete. Mám třešně v nm. výšce 220 m a... celý příspěvek >
Hruška zimní Pařížanka a Pastornice, 1.4.2013
Hruška zimní Pařížanka a Pastornice. Rád bych Vám sdělil svoje zkušenosti s těmito odrůdami. Pařížanku mám a nedám na ni dopustit. Pěstuji ji v nm. výšce 220 m, jihojihozápadním mírném svahu a část na semenáči a část na kdouloni. Tato... celý příspěvek >
Konference na kdouloni?, 30.3.2013
Konference na kdouloni Dobrý večer. Milá paní, 270m n. mořem, není pro pěstování Konference žádný problém. Záleží však na tom, jak jste ochotna se o tuto sortu na kdouloni starat. Konference sama o sobě je slabě vzrůstná odrůda a v kombinaci s... celý příspěvek >
Pálení z hrušek - vedení kvasu, 30.3.2013
Pálení z hrušek -vedení kvasu. P. Pavel. Přede vším Vám přeji veselé Velikonoce a bohatou pomlázku. Mám radost a zadostiučinění, že mi konečně někdo potvrzuje moje lety nabyté zkušenosti s pálením dobré ovocné kořalky. U nás,-tzn. v oblasti... celý příspěvek >
Stará červená letní jabloň, 29.3.2013
Stará červená letní jabloň Pane Michale, nevím odkud pocházíte. Já su z jižní moravy a u nás po několika sklénkách dobrého vínka se bavíme vždycky dobře. Dobrý večer, Vám i ostatním, právě konzumuji výborné červené vínko-Dornfelder. Třeba se... celý příspěvek >
Stará červená letní jabloň Milý pane Michale. S přítelem Josefem máme apríl dosti často a to po celý rok. Platí u nás pořekadlo: Smutný být a.... o mít, to nejde dohromady. Takže po všech úspěších a hlavně životních prohrách a neůspěších nám... celý příspěvek >
Stará červená letní jabloň. Vážený pane, myšleno to bylo tak, abych svého přítele probudil ze zimního spánku. U nás tomu říkáme "vrazit klin do řepy". A Římané ty jabloňe tam určitě nesázeli. Dobrý večer Vám přeje Wendy.
Stará červená letní jabloň, 28.3.2013
Stará červená letní jabloň. Milá paní. Nevím v jaké lokalitě tuto jabloň máte, ale abych byl objektivní volal jsem kamarádovi na vysočinu, který má tuto sortu v nadmořské výšce 580m, vyzrává mu asi tak jako Vám, a též mu nemoučnatí-(možná i... celý příspěvek >
Stará červená letní jabloň, 28.3.2013
Stará červená letní jabloň. Milý příteli Josefe! Pokud je to v aleji na Malešovice tak bych si tipnul na Bismarckův zázrak, nebo Pruské dělové. Taktéž by to mohlo být Vilémovo kapitulační nebo Bertino granátové. Ty stromy tam sázeli římané, když... celý příspěvek >
Lignohumat, 28.3.2013
Wendy Dobrý den. Hnojivo Wuxal nepoužívám protože Fosfa Poštorná vyrábí listové hnojivo na úrovni všech zahraničních a za podstatně jinou cenu. Používám je jak na ovocné stromy tak na plodovou zeleninu v dávce 5-8l/ha 1xtýdně. Kamarád používá... celý příspěvek >
Kyselá a trpká jablka, 26.3.2013
Wendy-morava. Jednoznačně nejkyselejší je stará sorta Jeptiška. Toto jablko jme sklízeli co nejpozději a dalo se jíst nejspíše v červenci a to ješťe někdy. Mám za to, že ji má pan Peška v bojkovicích. Dobrou chuť.
Třešeň Burlat podnož Colt, 26.3.2013
Wendy-morava. Vážení pozor na Colt. Může trpět bakteriální nádorovitostí kořenů. Osobně bych pro větší kmenné tvary doporučil Turnovské-P-TU-1 až 3, které jsou běžně v Sempře Turnov k dostání. Další variantou je mahalebka SL 64, na které též... celý příspěvek >
Konference na kdouloni?, 26.3.2013
Wendy-morava. Silnější podnož než Pyrus cummunis existuje. Je to Kalifornská OH krát F 282- DAYRE, která je zároveň rezistentní vůči fytoplazmě (pear decline) a spále růžovitých (Ervinia amylovora). Dále Pyrus ussuriensis(giu zi li) a Pyrus... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika