Příspěvky uživatele - 81.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 7.5.2013
Konec pesticidů pro zahrádkáře? Konečně zdravý názor. Včela opravdu nedrancuje. Choval jsem 32 včelstev po svém otci a před 10 roky jsem je předal svému synovi. Pro jeho včelstva seji hořčici a SVAZENKU samozřejmě na smlouvu, aby i mě přišel... celý příspěvek >
Nevím si rady s touto nemocí, 7.5.2013
Nevím si rady s touto nemocí. Dobrý večer. Názor paní Zuzany je správný. Je to Bejlomorka hrušňová (Dasineura pyri). Tento škůdce je velmi dobře likvidován živočišnými predátory. V tomto případě je jejich absence více než jasná. Momentálně není... celý příspěvek >
Moniliový úžeh, 19.4.2013
Moniliový úžeh. Přípravek fy. Basf - Signum, je normálně k dostání v ceně 1609,-kč/l. Opravdu jsem se nespletl, ale je to v litráži. Prodejce Pronachem. Wendy
Angrešt Zlatý fík - je opravdu rezistentní?, 19.4.2013
Angrešt Zlatý fík-je opravdu rezistentní? Dobrý vačer. Zlatý fík je dobrá stará odrůda, ale v žádném případě není rezistent. A nevěřím, že by u některé odrůdy angreštu byla plná rezistence, a to z vlastní zkušenosti. Se synem jsme posháněli... celý příspěvek >
Duo švestka od Bakker, 17.4.2013
Duo švestka od Bakker. Pane Vysloužile, a jsou to opravdu odborníci? Wendy
Duo švestka od Bakker, 17.4.2013
Duo švestka od Bakker. Ten přídomek "Komedianti" sedí. Wendy
"Nádor" na kořenech, 17.4.2013
"Nádor" na kořenech. Mám dotaz. Nebyla náhodou podnož Colt? Wendy.
Určení odrůdy, 16.4.2013
Určení odrůdy. Třeba příště. U šlechtění je také spousta neůspěchů.  Pokud to není masové šlechtění, tak je to forma pokusu a omylu. Prostě to co nám dovolí genetika. Wendy
Duo švestka od Bakker, 15.4.2013
Duo švestka od bakker. Nechápu proč se tímto podvodem zabýváte. Mnohem důležitější je vysvětlit zákazníku- pěstiteli, že s ním kdosi hraje nečistou hru- prostě se ho snaží za cenu svého zisku oblbnout. Toto je jasná hra, kterou už popsal Mark... celý příspěvek >
Střih jabloně - je správně?, 15.4.2013
Střih jabloně- je správně. Střih- zmlazení jabloně č. 2, v jejímž pozadí je chrám, není až tak nejhorší. Jedině větev na levé straně je príliš dlouhá. Pokud je strom v dobré kondici, tak ze spících oček se dá posléze zapěstovat nižší kompaktní... celý příspěvek >
Roubování, 14.4.2013
Roubování. Plně souhlasím, že rány při roubování je třeba zatřít voskem a to dobrým. Pří vyšších jarních teplotách nezatřená místa a zvláště na roubu vemi rychle vysychají a procento úspěchu se výrazně snižuje. Zvlášť když roubujete na silnější... celý příspěvek >
Náhrada za Oleokol, 13.4.2013
Náhrada za oleoekol. Rád bych dodal ke svému příspěvku z 8.4. několik vět. Někdo by mohl podotknout, a co obaleči. I na ně je v přírodě metr. Škvoři, dravé ploštice, střevlíci a drabčíci, přes zimu sýkorky- a tojsou šampioni, na jaře lumek, který... celý příspěvek >
Jakou broskvoň?, 13.4.2013
Abychom někam došli, tak se chci s vámi podělit o získané vědomosti. Na školení v Lednici na jaře 2011 nás informoval o nových odrůdách Ing. Ondráček. Samozřejmě, že nemohu mít všechny, ale k těm, které mám, budu mít v dalším textu... celý příspěvek >
Jakou broskvoň?, 12.4.2013
Pane Rostislavíku, v mých podmínkách, to je na jižním okraji Brna zraje Princess týden po Spring Lady. Pokud to Princess je, ale snad by měla, protože je to materiál z Veselé pri Piešťanoch. Možné je i to, že při dodávce klamali tělem. Ale na školení... celý příspěvek >
Valjevka, Hamanova nebo jiná?, 12.4.2013
Valjevka, Hamanova nebo jiná. Dobrý večer.  Pokud chcete dobrou švestku, tak bych doporučil odrůdy v tomto pořadí dle zralosti. Hanita, Katinka, Čačanská rodná, Gabrovská, Presenta, Toptaste. Pokud máte tvrdší podmínky, volil bych... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika