|
Příspěvky uživatele - 81.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 7.5.2013 Konec pesticidů pro zahrádkáře?
Konečně zdravý názor. Včela opravdu nedrancuje. Choval jsem 32 včelstev po svém otci a před 10 roky jsem je předal svému synovi. Pro jeho včelstva seji hořčici a SVAZENKU samozřejmě na smlouvu, aby i mě přišel... celý příspěvek > |  | Nevím si rady s touto nemocí, 7.5.2013 Nevím si rady s touto nemocí.
Dobrý večer. Názor paní Zuzany je správný. Je to Bejlomorka hrušňová (Dasineura pyri). Tento škůdce je velmi dobře likvidován živočišnými predátory. V tomto případě je jejich absence více než jasná. Momentálně není... celý příspěvek > |  |
|  | Moniliový úžeh, 19.4.2013 Moniliový úžeh.
Přípravek fy. Basf - Signum, je normálně k dostání v ceně 1609,-kč/l. Opravdu jsem se nespletl, ale je to v litráži. Prodejce Pronachem.
Wendy
|  | Angrešt Zlatý fík - je opravdu rezistentní?, 19.4.2013 Angrešt Zlatý fík-je opravdu rezistentní?
Dobrý vačer. Zlatý fík je dobrá stará odrůda, ale v žádném případě není rezistent. A nevěřím, že by u některé odrůdy angreštu byla plná rezistence, a to z vlastní zkušenosti. Se synem jsme posháněli... celý příspěvek > |  | Duo švestka od Bakker, 17.4.2013 Duo švestka od Bakker.
Pane Vysloužile, a jsou to opravdu odborníci?
Wendy |  | Duo švestka od Bakker, 17.4.2013 Duo švestka od Bakker.
Ten přídomek "Komedianti" sedí.
Wendy |  | "Nádor" na kořenech, 17.4.2013 "Nádor" na kořenech.
Mám dotaz. Nebyla náhodou podnož Colt?
Wendy. |  | Určení odrůdy, 16.4.2013 Určení odrůdy.
Třeba příště. U šlechtění je také spousta neůspěchů. Pokud to není masové šlechtění, tak je to forma pokusu a omylu. Prostě to co nám dovolí genetika.
Wendy |  | Duo švestka od Bakker, 15.4.2013 Duo švestka od bakker.
Nechápu proč se tímto podvodem zabýváte. Mnohem důležitější je vysvětlit zákazníku- pěstiteli, že s ním kdosi hraje nečistou hru- prostě se ho snaží za cenu svého zisku oblbnout. Toto je jasná hra, kterou už popsal Mark... celý příspěvek > |  | Střih jabloně - je správně?, 15.4.2013 Střih jabloně- je správně.
Střih- zmlazení jabloně č. 2, v jejímž pozadí je chrám, není až tak nejhorší. Jedině větev na levé straně je príliš dlouhá. Pokud je strom v dobré kondici, tak ze spících oček se dá posléze zapěstovat nižší kompaktní... celý příspěvek > |  |
|  | Roubování, 14.4.2013 Roubování.
Plně souhlasím, že rány při roubování je třeba zatřít voskem a to dobrým. Pří vyšších jarních teplotách nezatřená místa a zvláště na roubu vemi rychle vysychají a procento úspěchu se výrazně snižuje. Zvlášť když roubujete na silnější... celý příspěvek > |  | Náhrada za Oleokol, 13.4.2013 Náhrada za oleoekol.
Rád bych dodal ke svému příspěvku z 8.4. několik vět. Někdo by mohl podotknout, a co obaleči. I na ně je v přírodě metr. Škvoři, dravé ploštice, střevlíci a drabčíci, přes zimu sýkorky- a tojsou šampioni, na jaře lumek, který... celý příspěvek > |  | Jakou broskvoň?, 13.4.2013 Abychom někam došli, tak se chci s vámi podělit o získané vědomosti. Na školení v Lednici na jaře 2011 nás informoval o nových odrůdách Ing. Ondráček. Samozřejmě, že nemohu mít všechny, ale k těm, které mám, budu mít v dalším textu... celý příspěvek > |  | Jakou broskvoň?, 12.4.2013 Pane Rostislavíku, v mých podmínkách, to je na jižním okraji Brna zraje Princess týden po Spring Lady. Pokud to Princess je, ale snad by měla, protože je to materiál z Veselé pri Piešťanoch. Možné je i to, že při dodávce klamali tělem. Ale na školení... celý příspěvek > |  | Valjevka, Hamanova nebo jiná?, 12.4.2013 Valjevka, Hamanova nebo jiná.
Dobrý večer.
Pokud chcete dobrou švestku, tak bych doporučil odrůdy v tomto pořadí dle zralosti. Hanita, Katinka, Čačanská rodná, Gabrovská, Presenta, Toptaste. Pokud máte tvrdší podmínky, volil bych... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|