|
Příspěvky uživatele - 148.26
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Boruvka z lesa, 22.7.2013 Piliny z pod motorovej pili, by som si pod rastliny z ktorych chcem nieco konzumovat nedaval. | | Choroba révy, 21.7.2013 Potvrdzujem, mne sa objavilo padli aj na bobuliach Solarisu a listoch Somerset seedles, som zvedavi ako sa to vyvinie, striekat nebudem. | |
| | Sklizeň rajčat 2013, 20.7.2013 Tie giganty su pekne velke, to moje SM3 maju podstatne mensie plody. | | Choroba révy, 20.7.2013 Na bobuliach mi to pride ako mucnatka (padli). | | Kedy je spravny cas na vybratie zemiakov?, 18.7.2013 Asi tak, ked ich chcete na uskladnenie, tak skôr ako v polovici augusta by som ich asi nevyberal. | | Meruňka Tsunami, 16.7.2013 Nemate obavy sadit marhulu po marhuli ktora odisla na mrtvicu? | | Okurky nakládačky, 16.7.2013 Diky za info, ale to je podla mna dost trapas, ked OL je 1den a zapach moze byt citit este tyzden. Asi im budem musiet nieco pekne napisat, alebo to fakt mame jest smradlave uhorky? | | Pestovani okurek, 16.7.2013 Zalivat vecer sprchou na listy, tak na toto by som srdce nemal. (plesen, slimaky) | | Okurka Linda potřebuje opylovače?, 15.7.2013 F1 znamena ze ide o rastliny z hybridneho osiva. Ostatne zalezi na odrode. | | Co patří a co ne do kompostu, 15.7.2013 A kompost si radsej kupit. Samozrejme "nenakazeny"... | |
| | Co patří a co ne do kompostu, 14.7.2013 No ja ich tam davam preto, lebo neviem co ine mam spravit s takym mnozstvom aky vyprodukujem, ide hlavne o vnat zo zemiakov. (z rajcin nedavam, lebo sa mi nechce odstranovat uväzky). Pani Ivap napisala ze palit, tak neviem ako to funguje u vas, ale u... celý příspěvek > | | Co patří a co ne do kompostu, 14.7.2013 Samozrejme som pisal o plesni zemiakovej. O tom ze kompost vo vnutri je v zime premrznuty na kost, som sa v zime presvedcil. | | Co patří a co ne do kompostu, 14.7.2013 Pokial viem, tak v nasich zemepisnych sirkach nie je schopna plesen prezimovat. | | Co patří a co ne do kompostu, 14.7.2013 Ja som sa docital na viacerych strankach ze ano, a preto ich davam. Môzte povedat preco podla vas nie? | | Choroba rajčat?, 13.7.2013 Akurat som sa vratil zo zahradky, mam presne tak iste napadnute listy na niektorych odrodach, presne na to sedi vas popis, co to je neviem. U nas je aktualne 13,8 stupna, fuka dosst neprijemny vietor a prsi. Zemiaky uz su riadne napadnute... celý příspěvek > | |
|
|
|
|