Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskvoně 2025, 4.8.2025
Vedšínov všade sú sťažnosti na hmyz všetko ničia U mě jsou největší škúdci ovoce jednoznačně včely. Nevím, kde se jich ve městě tolik bere. Asi začnu chovat včelojedy.
Franzi, 4.8.2025
Franzi měly takovou "Hankovitou" chuť. Ale ty moje nynější Hanky jsou ještě stále kyselejší, i když jsou vybarvené. 
Vlaška končí, 4.8.2025
Některé "bachraté" Vlašky jsou vybarvené a padají. Uvnitř jsou červené, takže je to jasné. Ale padají i Domácí velkoplodé. Po letech celkem klidného soužití, začala šarka zase zlobit choulostivé odrůdy. Holt to není jako s COVIDEM devatenáctkou, na... celý příspěvek >
CANDELA, 4.8.2025 Obsahuje fotku
Zdravím všechny příznivce "série čtyř" Adriany, Betinky, Candely a Sophinky. Světe div se, ale nový stromek Candely ze Spomyšle bude pravý. To je divné, že? Stromek zatím roste pěkně a přinesl i pár menších plodů. Je radost, když i malé plody mohou... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 4.8.2025 Obsahuje fotku
MH: Harogem mně kdysi vybarvoval lépe, tak jako v tom odkazu. Sám Milan Fiala založil s Harogemem dvě vlákna. dnes už si na něj v záplavě Playcotů a Ladycotů ani nevzpomene. Je to i oblíbená meruňka pana Hasmana. Za to s Bergarouge nějak ztrácím... celý příspěvek >
Slivoň Stanley, 4.8.2025 Obsahuje fotku
Stanley, pane Waltře, je přece nejužitečnější odrůda minulosti (název vlákna)  Já jsem si původně myslel, že jsem jí proti pilatce skoro nepostříkal a stejně to dopadlo tak jako na fotce. 
Posouzení údajně Fardao, 4.8.2025 Obsahuje fotku
Farclo je ještě zelené. Nadějný centrál skončil a za chvíli skončí celý stromek. Posílal jsem ti z něho už dvakrát, co šlo. Jedině se obrátit na Davida. Nějaké zájemce jsem za ním poslal a byli spokojení. Mrzí mě, že rouby té listopadové meruňky Kech... celý příspěvek >
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 3.8.2025
Já pěstuju rajčata taky v květináčích venku na trávníku. Nikdy by jsem nevěřil, jak dobře to půjde. Pseudomonády se jen tak nezbavíte, některé choroby zůstávají v půdě, divím se, že se ještě neobjevila ta průsvitka. U mě to zatím na menší výnos... celý příspěvek >
Posouzení údajně Fardao, 3.8.2025
Pokud se nepletu, tak podle pana MH má zrát Fardao mezi Farhialem a Farclo, což by bylo někdy v druhé polovině září. Ze Spomyšle mám Fardao taky falešné, ale to další Tsunami není až tak špatná záměna. Od pana MH jsem si údajně pravé Fardao... celý příspěvek >
Obrázky listů v odkazu jsou velmi podobné. Z anglického nadpisu vyplývá, že se jedná o bakteriální rakovinu rajčat, nevím, jestli je to to samé jako různé "pseudomonády" (bakteriální skvrnitosti). Na plodech nic nemám a nové listy napadené nejsou,... celý příspěvek >
Topfive, 3.8.2025
Zdravím, Milane, kamaráde. Nenku ani Petru se mi naroubovat letos nepodařilo. Letos to byla u mě vůbec pohroma s veškerým roubováním. Rouboval jsem v první půlce března, vše pěkně rašilo, ale když jsem se vrátil začátkem května z nemocnice, bylo... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 3.8.2025
Mě by fakt zajímalo, jakou chuť má u koho Velkopavlovická meruňka. U mě tolik plodů a všechny ty měkké s rozplývavou dužninou byly chuťově dokonalé, tak jak to má být u řádné Velkopavlovické meruňky a to i ty malé plody. Navíc nehnila a dala se v... celý příspěvek >
Je možné, že máte na listech to samé, co jsem měl já. O co se přesně jedná, to nevíme. Pokud se jedná o skvrny na stoncích, tak ty jsem měl v minulých letech také a Vladimír to určil jako Didymella lycopersici (průsvitka rajčatová - druh houby).... celý příspěvek >
Vlaška končí, 3.8.2025
MH: Znal jsi Standu HK von Königgrätz? Standa HK von Königgrätz, milý Martine, byl významnou osobností zdejšího fóra a kdysi snad údajně napsal, že za nejchutnější Vlašku se považuje odrůda Italian prune set Maliage. Těšil jsem se na ní velice, ale... celý příspěvek >
Nejranější odrůdy slivoní, 3.8.2025 Obsahuje fotku
Po počátečním nadšení z těch nejranějších švestek to s těmi dalšími velkoplodými není až tak slavné. Výjimku má právě Franzi. Za povšimnutí stojí i Ersingenská, která na rozdíl od Čačanské rané bude v pozdějším stádiu zralosti lepší. Jenomže, jak... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika