Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chemická ochrana, 12.9.2013
Nakupuji na eshopech nejen pesticidy, ale i hnojiva, popr. dalsi, takze lepsi i o neco levnejsi nez agromanualshop.cz mi prijdou zahradkarske-potreby.cz nebo diskont-zahradkar.cz. Uplne kompletni nabidku nema nikdo. Zalezi i na postovnem,... celý příspěvek >
Jahodník a kompost, 11.9.2013
Moc ne, kompostuji ho zvlast. J.R.
Borůvky kanadské, 11.9.2013
Slo mi predevsim o to, zda Chandler neni nejaky propadak, co se tyce urody, ze za cenu velkych plodu nema nahodou extremne nizky vynos, to by pak nemelo moc cenu pestovat. Co se tyce stari rostlin, jeste nedavno jsem si myslel, ze jsou dvoulete a... celý příspěvek >
Borůvky kanadské, 10.9.2013
Verim, ze pred jižní stěnou fasády roste velmi intenzivne, presto se mi zda odhad  2 kg dosti optimisticky. Kde jste kupovala sazenici? Nekteri skolkari ci prodejci maji celorocne vytapeny sklenik, to jak pak samozrejme rozdil, pokud... celý příspěvek >
Borůvky kanadské, 9.9.2013
Triletou asi myslite, ze ji mate 3 roky na stanovisti, kdyz odhadujete 2 kg - to je docela dost (boruvky i jahody vazim na vaze, abych mel prehled). Prave proto jsem si ji zatim nekoupil, ze dozrava postupne a pozdeji. Ale mam i jine... celý příspěvek >
Borůvky kanadské, 9.9.2013
Dik za zpravu. Pred tydnem ci dvema jsem tam volal, zda opravdu je ten kontejner jen 2 L, coz je obvykle u 'triletych' nikoliv 'petiletych', majitel ci provozovatel se tvaril, ze je to normalni, ze jsou 'pekne narostle a zdrevnatele'. To pro mne neni... celý příspěvek >
Borůvky kanadské, 4.9.2013
Ma nekdo zkusenosti s 'petiletymi' sazenicemi kanadskych boruvek, ktere prodava zzoja.cz velmi podezrele v kontejnerech o objemu pouze 2 L  (a nizkou cenu)? Slysel jsem, ze to nejsou 'petilete', ale snad 'trilete' (pak je to ovsem... celý příspěvek >
Althanova renklóda - problém s plody, 2.9.2013
Tak ja nepochybuji, ze jsem mel Malvazinku, taky mne fotky nacervenale Althanovy matly. Letos se diky slunecnemu pocasi dala vcelku jist, ale stejne nic moc. V sobotu v podvecer vykopana... J.R.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 26.6.2013
U Difcoru je jiny registrant (vyrobce), mozna by mohl byt levnejsi, ale aby bylo mensi baleni. Zvazim nakup do zasoby, Sulikol mam taky v zasobe. J.R.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 26.6.2013
Score 10 ml za 95,- by melo byt na agrislatinice.cz + postovne. Jaky je smysl v tom, ze misto Score bude Difcor, kdyz je to to same? J.R.
Jak se pozná nedostatek železa - chloróza, popř. jaký existuje přípravek - hnojivo?, 26.6.2013
Raselinovy substrat pro boruvky idealni ci vhodny urcite je, ale 40 litru je malo. Nedostatek (stopoveho prvku) zeleza je 'relativni', tj. boruvka ho neprijima z pudy z duvodu nevhodneho pH (puda je malo kysela). Lepe by bylo boruvku znovu... celý příspěvek >
Jahody Elsanta, 25.6.2013
Nevim, proc by Polka mela byt vhodna pouze do teplych poloh, u mne v chladne poloze se ji darilo celkem dobre. Akorat neni prilis odolna proti korenovym chorobam, i kdyz o neco vice nez Honeoye. Problem korenovych chorob je primarne... celý příspěvek >
Jahody Elsanta, 24.6.2013
Pane Ivane, mel jsem spolecne na zahone odrudy Honeoye a Polka. Obe vypadky cca 5%. O odrude Honeoye se uvadi - Rostliny jsou odolné proti listovým chorobám, avšak náchylnější na kořenové choroby, takže po výsadbě může v těžších přemokřených... celý příspěvek >
Jahody Elsanta, 20.6.2013
Nejedna se o zadny clanek, ale popis odrudy Senga Sengana na strankach Jahodárny Ing. Kříž, ktery je uveden v sekci Odrudy jahodniku. Daval jsem ho kompletni do vlakna 'Jakou odrůdu jahod a kde objednat' v lednu 2013. J.R.
Vylamování květů u mladých stromků, 19.6.2013
Kazdy diskutujici vicemene zustava na svych pozicich. Smacedlo Silwet mi bylo doporuceno (jednim velkym pestitelem) k pripravku Vertimec, ktery je translaminarni a postrik by mel pokud mozno naprosto idealne pokryt listy. Bez kvalitniho smacedla... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika