Příspěvky uživatele - 176.214

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Višeň Meteor Korai, 19.4.2012
Meteor Korai jsem si vloni naočkoval na podnože mahalebky a očka už pěkně raší. Musím dodat, že jse si vyprosil očka, protože mě plody velmi chutnaly, byly na višeň docela velké a sladké. Jejich chuť byla prostě vynikající (višně byly ze sadu z Jižní... celý příspěvek >
Fiskars - slevy u Mountfieldu - zkušenosti, 14.4.2012
Jak tak čtu sané negativní reakce na akci tohoto prodejce, nejlépe můžeme tohoto neseriózního prodejce potrestat tí, že už do jeho prodejny nevkročíme. Alespoň já už od nich nic z principu nekoupím.
Odrůda jabloně Jonagored - pěstuje někdo?, 12.4.2012
Známý si koupil jablka odrůdy Jonagored. Velmi mu chutnaly a chtěl by mít tuto odrůdu na zahradě. Má někdo s touto odrůdou zkušenosti? Podle toho, co jsem se dočetl v chytré knížce, tak se středně náchylná na choroby chce spíš středně vzrůstné... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 12.4.2012
Všechny ty jednotlivé věci si dokážu představit, ale jak bych to měl pospojovat, aby do toho šlo dávat nářadí mi stále není jasné.
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 9.4.2012 Obsahuje fotku
Po dnešní noci je o úrodě meruněk a mandlí rozhodnuto. Když bude pár plodů na ochutnání, budu rád. Ta letošní zima je fakt nějaká divná, nejprve vymrzly narcisy, česnek a teď ještě tohle. Je to k vzteku, ale nic už s tím neuděláme. Čekám, že dnešní... celý příspěvek >
Je možné dát slepice obskočit kohoutem někde v drůbežárně?, 13.3.2012
Dobrý den, pokud vám některá ze slepic začne kvokat, tak si pak kupte pár vajec nebo je vymněňte s někým kdo má slepice vámi požadovaného plemene za ty vaše čísté a budete mít kuřata. Z čistých vajec se kuřat nedočkáte. Já jsem též jednou koupil... celý příspěvek >
Množení velkokvětých venkovních ibišků, 12.3.2012
Díky za reakce, ale mám jeden drobný problém. Semena jsem tak dobře uklidil, že je teď nemohu najít. Snad je ještě objevím (doufám, že to bude brzy a ne až v létě.).
Co vám právě kvete a raší, 8.3.2012 Obsahuje fotku
Mě kvetou kosatečky Iridodictyum histrioides. Dneska jim zima nadělila bílou čepici.
Množení velkokvětých venkovních ibišků, 5.3.2012 Obsahuje fotku
Dík za rady. Půlku semen zkusím dát do studeného pařeniště a druhou do tepla za okno. Aby nedošlo k omylu, nemám na mysli dřevité ibišky s menšími květy, ale ty velké, co na zimu zatahují - takhle kvetl ten, co z něj mám semena.
Množení velkokvětých venkovních ibišků, 4.3.2012
Vloni mi dozrálo několik tobolek se semeny na venkoním velkokvětém ibišku. Rád bych si tyto ibišky rozmnožil. Má někdo zkušenosti s výsevem semen? Kdy a jak nejlépe na to?
Sbírka švestek a slivoní, 28.1.2012
Pane Janoš, máte můj obdiv. Taková sbírka je už velký kus práce a divím se, že doposud neprojevili zájem šlechtitelé či ovocnáři ji navštívit (zřejmě ještě stromy moc neplodí). Po přečtení druhé věty jsem čekal, že uvedete přehled konkrétních odrůd,... celý příspěvek >
Je to pláně?, 26.1.2012
Planá jabloň na 100 %.
Tečky na listech slivoní?, 25.1.2012
Odpověď jsem si nalezl v lednovém čísle zahrádkáře. Podle fotografe se jedná o rzivost peckovin (Tranzschelia pruni-spinosae a T. dicolor). Píší tam, že v minulém roce byla často v takovém rozsahu, že někde došlo i k předčasnému opadu listů. To mohu... celý příspěvek >
Jak množit koniklec, 9.1.2012 Obsahuje fotku
Množit koniklece je celkem snadné. Před tím, než se ochmířené chomáče se semeny rozletí je seberte a hned zasejte do bedničky s písčitou půdou. Zasypat cca 0,5 cm pískem. Pořádně zalít a přikrýt igelitem, aby zem nevysychala. Asi za týden vyrostou... celý příspěvek >
Hrušky na iných podpníkoch, 7.1.2012
Hrušku na nandloň jsem nezkoušel, protože si myslím, že se to neujme, nebo se to chytne, ale neporoste. Jsou to dost vzdálené druhy (peckovice x malvice). Ani hrušeň na jabloni prý nemá dlouhého trvání a tyto mají k sobě daleko blíže. Zkuste to a... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika