Příspěvky uživatele - 155.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Česnek Therador, 14.10.2010
Je to pravda, když jsem rozlouskával palice, tak pěkně smrděl, takže vycmrdlej nebude.
Magnolie - pěstování a střihání, 12.10.2010
Magnolie běžně přezimuje bez zakrývání.
Česnek Therador, 12.10.2010
Dobrý den, neznáte někdo tuto odrůdu? Je to francouzský nepaličák. Obávám se, aby nebyl takový vycmrdlý jako čínský nebo španělský. Jiná sadba bohužel už nejde sehnat.
Moření česneku přípravkem Merpan, 8.10.2010
Dobrý den. Podařilo se mi sehnat sadbu česneku. Hned jsem ho namořil Sulkou a Merpanem a budu sázet. Merpan se používá i na moření cibulí okrasných rostlin, tak proč by se nemohl použít na česnek /i když nemá na toto schválenou indikaci, to je taky... celý příspěvek >
Co dělat s narašenými cibulkami?, 8.10.2010
Ničeho se nebojte, to je normální. Zimovat nemusíte. Dbejte na závlahu, pokud půda nebude zmrzlá. V zimě prospěje zasypat mísy sněhem. KUKY.
Malá jablka, 5.10.2010
Já si taky nestěžuju. Úroda je veliká a jablka taky. Část jablek půjde hned do moštu, protože je nestačíme sníst během zimy. HK KUKY
Molice v bytě, 1.10.2010
Postřik APPLAUDem.
Sklidit jablka před mrazíky?, 1.10.2010
Určitě to vydrží. Já budu sklízet Idaredy, Goldeny a Karmínu až v polovině října. HK.     KUKY
Ochrana jablek před skladovými hnilobami, 1.10.2010
2 - 4 týdny před sklizní postřik ZATO.
Kompletní péče o třešeň, 8.9.2010
Postřik proti červivosti dělám v HK na Medarda Calypsem. KUKY
Vysíření sklepa, 6.9.2010
Do vápna na bílení se dá přidat trochu Kuprikolu.
Okurky nakládačky - plíseň, 6.8.2010
ORTIVA OL 3 dny. KUKY
Chlapice, 2.8.2010
Roste na vlhkých místech, určitě ho znáte. Dá se koupit v lékárně. KUKY
Plesen na rajcinach a ochrana ostatnych rastlin pred plesnov, co s tym?, 2.8.2010
Obojí funguje. Spíš to je vhodné ve smyslu prostřídání přípravků s různou účinnou látkou, protože oba se mohou použít kvůli rezistenci jen 3x. KUKY
Plesen na rajcinach a ochrana ostatnych rastlin pred plesnov, co s tym?, 2.8.2010
Lze použít Ridomil nebo Ortivu. Oba mají OL 3 dny. Já už jsem stříkal 3x. KUKY
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika