|
Česnek Therador, 14.10.2010 Je to pravda, když jsem rozlouskával palice, tak pěkně smrděl, takže vycmrdlej nebude. |
 |
Magnolie - pěstování a střihání, 12.10.2010 Magnolie běžně přezimuje bez zakrývání. |
 |
|
 |
Česnek Therador, 12.10.2010 Dobrý den, neznáte někdo tuto odrůdu? Je to francouzský nepaličák. Obávám se, aby nebyl takový vycmrdlý jako čínský nebo španělský. Jiná sadba bohužel už nejde sehnat. |
 |
Moření česneku přípravkem Merpan, 8.10.2010 Dobrý den. Podařilo se mi sehnat sadbu česneku. Hned jsem ho namořil Sulkou a Merpanem a budu sázet. Merpan se používá i na moření cibulí okrasných rostlin, tak proč by se nemohl použít na česnek /i když nemá na toto schválenou indikaci, to je taky... celý příspěvek > |
 |
Co dělat s narašenými cibulkami?, 8.10.2010 Ničeho se nebojte, to je normální. Zimovat nemusíte. Dbejte na závlahu, pokud půda nebude zmrzlá. V zimě prospěje zasypat mísy sněhem. KUKY. |
 |
Malá jablka, 5.10.2010 Já si taky nestěžuju. Úroda je veliká a jablka taky. Část jablek půjde hned do moštu, protože je nestačíme sníst během zimy. HK KUKY |
 |
Molice v bytě, 1.10.2010 Postřik APPLAUDem. |
 |
Sklidit jablka před mrazíky?, 1.10.2010 Určitě to vydrží. Já budu sklízet Idaredy, Goldeny a Karmínu až v polovině října. HK. KUKY |
 |
Ochrana jablek před skladovými hnilobami, 1.10.2010 2 - 4 týdny před sklizní postřik ZATO. |
 |
Kompletní péče o třešeň, 8.9.2010 Postřik proti červivosti dělám v HK na Medarda Calypsem. KUKY |
 |
|
 |
Vysíření sklepa, 6.9.2010 Do vápna na bílení se dá přidat trochu Kuprikolu. |
 |
Okurky nakládačky - plíseň, 6.8.2010 ORTIVA OL 3 dny. KUKY |
 |
Chlapice, 2.8.2010 Roste na vlhkých místech, určitě ho znáte. Dá se koupit v lékárně. KUKY |
 |
Plesen na rajcinach a ochrana ostatnych rastlin pred plesnov, co s tym?, 2.8.2010 Obojí funguje. Spíš to je vhodné ve smyslu prostřídání přípravků s různou účinnou látkou, protože oba se mohou použít kvůli rezistenci jen 3x. KUKY |
 |
Plesen na rajcinach a ochrana ostatnych rastlin pred plesnov, co s tym?, 2.8.2010 Lze použít Ridomil nebo Ortivu. Oba mají OL 3 dny. Já už jsem stříkal 3x. KUKY |
 |