|
Příspěvky uživatele - 155.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným, 21.7.2011 Já jsem stihl postříkat ještě před deštěm. |  | Neznámá choroba rajčat?, 30.6.2011 Septorióza??? Pomáhají stejné postřiky jako na plíseň rajčete. |  |
|  | Jak odstranit molici ze zeli?, 28.6.2011 Na molice jedině Applaud. |  | Opadávanie opelených plôdikov, 21.6.2011 Nebo to může dělat pilatka. |  | Copak nám to tu vyrostlo?, 16.6.2011 Líčidlo |  | Choroba angreštu, 9.6.2011 Bohužel už je pozdě, musí se na jaře, než choroba propukne. |  | Choroba angreštu, 9.6.2011 Padlí angreštové, Diskus při rašení a kolem kvetení. |  | Ekologická ochrana rajčat, 9.6.2011 Ekologické postřiky obsahují mléčnou bílkovinu kasein, jsou vcelku na prd. Hypermangan je kancerogen. Jód nevadí v malých dávkách, ale proč si zajódovávat organismus. Myslím, že v Rusku nemají kloudné postřiky, proto dělají takovéhle hokusy. |  | Ekologická ochrana rajčat, 8.6.2011 Myslím, že ty naše rajčata spodní vody už nevytrhnou. |  | Ekologická ochrana rajčat, 8.6.2011 Ortiva, Ridomil... |  |
|  | Housenky na dřišťálu, 7.6.2011 Mospilan, Calypso... |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 3.6.2011 Jak si vysvětlujete opožděný nástup ůčinku neonikotinoidů? |  | Jak udržet maliny bez plevele?, 3.6.2011 Casoronu je škoda... |  | Nektarinka - plíseň na plodech, 31.5.2011 Vypydá to na padlí, Sulikol, ale je už asi pozdě. |  | Co s jahodami?, 27.5.2011 Poproste ji o sazenice. |  |
 |
|
|
|