Příspěvky uživatele - 41.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jarní očkování - jaké máte výsledky?, 28.3.2014
Je možné očkovat Forketem i nyní 
Generální oprava Terra, 23.3.2014
Nevíte jaký průměr má náboj kola na Terru. Děkuji
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 18.3.2014
Chtěl bych použit TM Horizon a Dithane, před květem a po odkvětu měrunek. Dithane bych chtěl použit proti hnědnutí listů a proti suché skvrnitosti. Co vy na to? Děkuji. Miloš
Jak a čím správně očistit zahradní nůžky, nože a pilky po řezu, 17.3.2014
Já k desinfekci používám peroxid vodíka nebo Manodes. Náčiní dezinfikuju hlavně před roubovaním a pak jednou za měsíc. Nůžky mám už 8 let a čepel vypadá pořád jako nová.
Postřik, 14.3.2014
No jistě, že ho budete hájit, když ho během vegetace použijete nejvíc ze všech látek. Myslím tím velkopěstitele.
Postřik, 14.3.2014
Jen na okraj, herbicid je největší svinstvo ze všech standardních postřiků.
Pozdně zimní rezistentní odrůdy - hodnocení, 13.3.2014
Děkujeme pane Vinšálek za hodnocení. Před lety jsem vsadil na Siriuse a oplatilo se.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 9.3.2014
...díky mírné zimně zvýšený tlak škůdců a chorob...  ale bude zvýšený tlak i predátorů  !!! 
Kdy plánujete letos stříhat víno?, 4.3.2014
3. V marci už začína prúdenie štiav, drevo sa stáva menej pružné, krehké a pri ohýbaní ťažne často praskajú. Blbost!! Opak je pravdou. Když je míza, tak dřevo je pružnejší, jakékoliv.
Co to přezimuje?, 27.2.2014
Přezimující vajíčka mšic, jsou samozřejmě jína od těch ve vegetačním období.
Doporučene vedeni, 27.2.2014
Kmínek by měl mít 1 - 1,2 m, protože stolní odrůdy oblibují zásobu strarého dřeva. Vhodné je rýnsko-hessenské vedení na jeden tažeň. Jeden tažeň kvůli kvalitě hroznů. Počet oček závisi od odrůdy. Jsou taká co dobře plodí při 6-7 očkách, ale... celý příspěvek >
Výběr postřikovače stromků, 25.2.2014
Je to pěkné, ale co je Broadcast applications a Band and Direct Spraying
Jaro 2014, 13.2.2014
Nu, Polabí je Polabí.
Stratifikace peckovin, 13.2.2014
Dnes jsem ukončil stratifikaci při myrobalánu, Oulinské a meruňce. Jabloně (Kardinál, Krasokvět) a hrušně (Pastornice, planá) ještě nechávam, protože ještě "spí". Testoval jsem jadrá, tak jsou bílé.  Z jadrovin iba Boscova vyklíčila... celý příspěvek >
Pink Lady, 11.2.2014
Dle stínu to bude nejspíš SZ sklon.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika