|
Příspěvky uživatele - 41.143
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jarní očkování - jaké máte výsledky?, 28.3.2014 Je možné očkovat Forketem i nyní |  | Generální oprava Terra, 23.3.2014 Nevíte jaký průměr má náboj kola na Terru. Děkuji |  |
|  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 18.3.2014 Chtěl bych použit TM Horizon a Dithane, před květem a po odkvětu měrunek. Dithane bych chtěl použit proti hnědnutí listů a proti suché skvrnitosti. Co vy na to? Děkuji. Miloš |  | Jak a čím správně očistit zahradní nůžky, nože a pilky po řezu, 17.3.2014 Já k desinfekci používám peroxid vodíka nebo Manodes. Náčiní dezinfikuju hlavně před roubovaním a pak jednou za měsíc. Nůžky mám už 8 let a čepel vypadá pořád jako nová. |  | Postřik, 14.3.2014 No jistě, že ho budete hájit, když ho během vegetace použijete nejvíc ze všech látek. Myslím tím velkopěstitele. |  | Postřik, 14.3.2014 Jen na okraj, herbicid je největší svinstvo ze všech standardních postřiků. |  | Pozdně zimní rezistentní odrůdy - hodnocení, 13.3.2014 Děkujeme pane Vinšálek za hodnocení. Před lety jsem vsadil na Siriuse a oplatilo se. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 9.3.2014 ...díky mírné zimně zvýšený tlak škůdců a chorob...
ale bude zvýšený tlak i predátorů !!! |  | Kdy plánujete letos stříhat víno?, 4.3.2014 3. V marci už začína prúdenie štiav, drevo sa stáva menej pružné, krehké a pri ohýbaní ťažne často praskajú.
Blbost!! Opak je pravdou. Když je míza, tak dřevo je pružnejší, jakékoliv. |  | Co to přezimuje?, 27.2.2014 Přezimující vajíčka mšic, jsou samozřejmě jína od těch ve vegetačním období. |  |
|  | Doporučene vedeni, 27.2.2014 Kmínek by měl mít 1 - 1,2 m, protože stolní odrůdy oblibují zásobu strarého dřeva. Vhodné je rýnsko-hessenské vedení na jeden tažeň. Jeden tažeň kvůli kvalitě hroznů. Počet oček závisi od odrůdy. Jsou taká co dobře plodí při 6-7 očkách, ale... celý příspěvek > |  | Výběr postřikovače stromků, 25.2.2014 Je to pěkné, ale co je Broadcast applications a Band and Direct Spraying |  | Jaro 2014, 13.2.2014 Nu, Polabí je Polabí. |  | Stratifikace peckovin, 13.2.2014 Dnes jsem ukončil stratifikaci při myrobalánu, Oulinské a meruňce. Jabloně (Kardinál, Krasokvět) a hrušně (Pastornice, planá) ještě nechávam, protože ještě "spí". Testoval jsem jadrá, tak jsou bílé. Z jadrovin iba Boscova vyklíčila... celý příspěvek > |  | Pink Lady, 11.2.2014 Dle stínu to bude nejspíš SZ sklon. |  |
 |
|
|
|