|
Příspěvky uživatele - 31.72
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mravenci -> mšice, jak na ně?, 22.4.2013 Cestičky přes lepivé pole si udělají i z kamarádů, kteří uvíznou a ti ostatní lezou po nich. Nakonec nezbude, než zasáhnout proti mšicím přímo. J. |  | Pěstování dýní 2013, 22.4.2013 Tak tuto dýni neznám, pěstuji hlavně cukety, velkoplodé mi svěřují děti pro vnuky, jen je zalévám a zaštipuji. J. |  |
|  | Zalevani pri vysadbe, 22.4.2013 Já chodím po sadu s malou motyčkou na dlouhé násadě - je to výborný nástroj, kterým na př. mohu odebrat trochu zeminy z okraje jamky 2. den po zálivce a v hloubce 20 cm dobře odhadnu stav závlahy - zemina má být vlhká ale ne rozbahněná. J. |  | Travní traktory MTD, 21.3.2011 Proboha jen to ne!! Měl jsem ho rok! Je to neuvěřitelný vibrátor. Po 15. minutách vás brní stehna, ztrácíte cit. MTD jsou (spolu s partnerem) asi nejhorší traktory co tady můžete koupit. |  |
|
|
|