Příspěvky uživatele - 88.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mantet?, 17.5.2013
Děkuji za pomoc s určením této letní sorty.Jestli se vám zda jablko většího rozměru, tak upřesním, že jsem vybral nejpěknější, a nejbarevnější kus, a běžnější jsou menší kusy, ale to může souviset se starším plodonosným obrostem-komu by se chtělo... celý příspěvek >
Střih jabloně - je správně?, 15.5.2013
Ale kdybych si ten stromek donesl ze školky já, tak bych ty větvičky zkrátil asi na polovinu co máte vy a ještě bych tak 1až 3 větvičky ustřihnul úplně. Ještě před čtyřmi hodinami jste pane Ferdo radil ostříhat více, a já s Vašim původním názorem... celý příspěvek >
Střih jabloně - je správně?, 15.5.2013
Na opravný řez není pozdě.Já ho dělám i začátkem léta-když potřebuju.Terminál seříznout na vnitřní pupen, postraní kosterní na pupen vnější.Rány bezpodmínečně zatřít štěpařským voskem.
Květopas, 15.5.2013
Máte všichni velké oči, a strach.Na květopase to nevypadá, jsou to jen zmoklé okvětní plátky, které už splnily svou úlohu, proto už zhnědly, a opadnou.
Mantet?, 15.5.2013
Tak to vypadá, že nikdo v mém jablku Mantet nepoznává.Zajimavé na chuťi mé odrůdy bylo, že byla docela dost sladká, takže jsem nemohl najednou sníst více jablek-asi tak jak se mi to dařilo když jsem konzumoval více kyselejší odrůdu nějakého... celý příspěvek >
Topking, 15.5.2013
Vy vždy pane Miloši vytáhnete od někud odrůdu, kterou né každý má, a co my pak máme dělat-no?Jako zrovna v případě Top 2000,v minulosti to byla Tuleu Grass, která jde za Vámi, kterou jsme si pak houfně kupovali, a někteří jako paní Lída ji dokonce... celý příspěvek >
Hitparáda odrôd sliviek podľa reálnej skúsenosti, 13.5.2013
Jak je vidět tak pozdnější plodnost ringloty se přenesla i na Těchobuzickou.Všichni, nebo většina si myslí, když jim renglota nerodí, tak za to může pilatka, a každým rokem splachují květy se včelama kýbly Calypsa.Jak už jsem uvedl, tak renglota... celý příspěvek >
Topking, 13.5.2013
Někdo tady psal, že žáden z Topů nepřesvědčil, ale já si myslím, že pravě Topking-(Čačanská najbolja x Italian Plum) bude z nich nejlepší.Jedním z rodiču-Itallian Plum by mohla být tolik propíraná odrůda Vlaška-co myslíte?Vlaška jde z extrémů do... celý příspěvek >
Nemoc švestky - co to je?, 13.5.2013
Pane Bajas pletete si houbovitou nemoc-suchou skvrnitost,dírkovitost z charakteristickou vlastnosti odrůdy Joja,odumření postiženého místa, jako reakci na napadnutí PPV.
Na Hanitě se mi pár věcí moc zamlouvá.Je švestkovitého charakteru-takže žádné obrovské brambory.Je lepší jíst drobnější, menší plody, než velké ringloty-ty se nám hned přejí, a na další už není chuť.Za druhé o Hanitě píší, že se hodí i do vyšších... celý příspěvek >
Ja vím pane Petře, že jste si tu Vee Blue, a Verity pořídil 1)ze zvědavosti-jak jinak,2)a abyste mohl na podzim něco zasadit.Nakonec ji možná opravdu "hodíte" za panem Milošem.Já tolik prostoru bohužel nemám, ale tu starší Anničku von Späth z... celý příspěvek >
Suncrest nebo Envoy, 13.5.2013
Nevím jestli vyfotografovaný(ná) Envoy je opravdu pravá Envoy nebo né, ale na jednom snímku jsou patrné dost viditelné chloupky, což by Regina asi mít neměla-což?Jak už se píše o Regině-patří k odrůdam s velmi omezenou plstnatostí slupky, je možno ji... celý příspěvek >
Spomienka na minulý ročník, 13.5.2013
Zdravím pane Pal'o, a vítám Vás zde zase po třičtvrtě roce.Přece jen jste nevydržel být mimo na dlouho, a taky jiné fora nejsou tak "dokonalé",jako toto.Přeju Vám mnoho štěstí. Já mám drátěnku taky u zdi, a uvažoval jsem, že bych půdu pod vinnýmí... celý příspěvek >
Hitparáda odrôd sliviek podľa reálnej skúsenosti, 12.5.2013
Jestli je Bystrická totožná se švestkou domácí to není až tak jisté pane Václave.Ale nebudete daleko od pravdy, protože by měla patřit do užšího kruhu rodiny.My co ji vlastníme bychom si přáli, aby to nebyla tatáž-DV, ale aby to byl více zdařilejší... celý příspěvek >
Opadávání plodů, 12.5.2013
Je normální, že většina nasazených plodů v chocholíku opadne, a zustane jeden až dva, nebo taky žádný.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika