Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 13.8.2012
Chtěl bych se zeptat jakou podnož jste používal. Pokud to byla stejná podnož jakou používal pan Mirek (Strong), tak jste asi ani nemohl očekávat větší úroda. Tato podnož je deklarována jako středně vzrůstná, pochopitelně nemá žádný pozitivní vliv na... celý příspěvek >
Hrušeň rezistentní rzi hrušňové?, 8.8.2012
Tento estetický nedostatek múže být i na plodech hrušní i když ke rzi na plodech nejsou publikovány žádné fotografie (asi není tak fotogenická jako na jalovcích)          Mr Big
Jedná se o plíseň na rajčatech? - akutní, 8.8.2012
Na chorobu podezření nemám, jen na té fotce se mně to zdálo načervenalé. Asi optický klam- zelená a červená jsou doplňkové barvy.       Díky Mr Big
Ako najlepsie spracovat a konzervovat bazalku?, 8.8.2012
Nebudu uchovávat pesto, ale jen polotovar. Bez oříšků proto, že je právě teď nemám, bez sýru protože se s ním pesto kazí. Obojí pro mne není problém přidat pře použitím.Mimochodem jsem už dnes v poledne ten polotovar dělal, ale musel jsem přidat pár... celý příspěvek >
Bylinky do palenky, 8.8.2012
Já jsem přesně před patnácti lety pil na Tatliakově chatě v Roháčích bílý rum s borůvkami.Moc mně to chutnalo, ale nevím jestli to nebylo jen tou únavou po tůře.             Mr Big 
Jedná se o plíseň na rajčatech? - akutní, 8.8.2012
Mne by jen zajímalo, jestli ty skvrny na listech jsou fialové.             Mr Big
Okurkové rozjímání, 8.8.2012
Ale já to mám v rodině: Jeden jí jen nektarinky a zelená jablka, druhá nemá ráda meruňky a nejí švestky, než maliny tak má ona i vnuk raději jahody a tak bych mohl pokračovat do nekonečna. Jen rajčata mají všichni rádi i nejmladší vnučka co má jeden... celý příspěvek >
Ako najlepsie spracovat a konzervovat bazalku?, 7.8.2012 Obsahuje fotku
Já mám tento recept na bazalkové pesto. Jen nevím, jak se mně bude mixovat bazalka bez těch oříšků.           Mr Big
Ako najlepsie spracovat a konzervovat bazalku?, 7.8.2012
Alde bayalkové pesto je jen bazalka, česnek, sůl, piniové oříšky, parmezán a olivový olej. Takže já si udělám takový polotovar.               Mr Big
Okurkové rozjímání, 7.8.2012
Když jsem o tom co jsem napsal přemýšlel, tak jsem si uvědomil, že hlavním problémem asi bude to, že jsem ztratil valnou část odbytu na to co moje zahrada vyprodukuje.            Mr Big
Vypěstované brambory jsou nezdravé, 7.8.2012 Obsahuje fotku
Něco ke skvrnám v bramborech. Ale asi Vám to nepomůže.            Mr Big
Vidíte, na sůl bych zapoměl. Díky      Mr Big
Hořké okurky, 7.8.2012
Proč jsou hořké to zde výstižně popsala ivap. Řešení je jednoduché, pokud nemáte úplně vhodné podmínky (pravidelná zálivka apod.) tak si kupte semena geneticky nehořkých okurek a máte vystaráno. Dnes není problém vybrat koupit takové odrůdy jak ze... celý příspěvek >
Okurkové rozjímání, 7.8.2012
Já už mám někdy pocit, že už žádná motivace u mne není, a že všechno dělám v takové nějaké křeči a v setrvačnosti. Uhyne stromek, tak tam nemůže zůstat prázdné místo, je volný záhon tak tam musím něco vysadit.  Proto jsem se loni rozhodl, že... celý příspěvek >
S bazalkou jsem na tom úplně stejně, nějaký recept by mně bodl. Ale nemám moc času a tak budu s tím muset zítra něco podniknout. Asi ty listy rozmixuji s olivovým olejem (možná i s přídavkem česneku)  a zkusím to uchovat ve skleničkách (něco v... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika