|
Nepodařené uzení, 20.12.2012 Přidávám se k občasným konzumentům zkyslé polévky, pokud není moc, dá se to sníst. Nejenom, že jsme to všichni přežili, ale naprosto bez následků. |
 |
Pěstování česneku ze semen, 7.12.2012 Vzhledem k předchozímpříspěvkům se s dovolením ještě zeptám: Máte opravdu semínka? A pokud ano, kde jste je vzal/a? |
 |
|
 |
Břečťan jako příčina?, 24.11.2012 A taky břečťan není ovíjivá popínavka, jako třeba vistárie, takže si nějaké škrcení neumím představit. Například starý malostranský hřbitov v Praze (na Smíchově) je spoustu let komplet zarostlý břečťanem a stromy tedy nejeví známky nějaké újmy. |
 |
Kam zasadit břečťan, 10.11.2012 U mě se břečťan chová tak, že se rozrůstá všemi směry, mám ho na plotě a prorůstá i do dřevníku (tmavého) a do takového průchodu, kde je opět šero. Spíš bych těch sazenic nedávala moc, jediná rostlina dokáže pokrýt dost velkou plochu. Sice dva tři... celý příspěvek > |
 |
Využití vylisované jablečné drti, 10.11.2012 "Výslednou šťávu pak bylo třeba přisladit." To ale už není pravý "druhák",který se s ničím nemísí a jen se přislazuje.
V čem je rozpor?
"aj z hroznů sa udělá víno"
Z hroznů se snad dělá normálně, ne? Nebo je tím myšleno ze stopek? |
 |
Matčino, 10.10.2012 A náchylné ke strupovitosti? To taky moc nesedí. |
 |
Jak zpracovat zelená nedozrálá rajčata?, 6.10.2012 Na dozrávání doporučuji ukládat rajčata po jednom do kartonových obalů od vajec, osvědčilo se mi to nejvíc. |
 |
Houba na záhonu - jedlá?, 14.9.2012 Může to být cokoliv. Na základě takovéhle fotky vám houbu nikdo neurčí a určit nemůže. Když už se chcete spolehnout na identifikaci houby na internetu (já bych to nedělala), pořiďte kvalitní foto z různých úhlů, klobouček i odspodu,... celý příspěvek > |
 |
Jak je to se zobáky u slepica a výška plotu?, 18.8.2012 A kde ty slepice budou v zimě, až bude minus patnáct stupňů? Uvnitř si budou stát na hlavách a venku jim s největší pravděpodobností omrznou hřebínky. |
 |
Nadúroda gigant kedluben, 8.8.2012 Zkrmit přes zimu králíkům. |
 |
|
 |
Ako najlepsie spracovat a konzervovat bazalku?, 7.8.2012 Na sůl nezapomeňte, ale zapomeňte na mixování, lepší je opravdu nadrobounko nakrájet, nebo nasekat tzv. kolíbkou. |
 |
Okurkové rozjímání, 6.8.2012 Já si tipnu, schválně - zavařené močáky = zavařené rychlokvašky? Ale výraz je to hezký a vyvolává různé asociace. |
 |
Nemoc hadovek (okurky), 26.7.2012 Jestli se ke sviluškám nepřidala i houbová choroba "vadnutí okurek". |
 |
"Hniloba" na plodu papriky, 6.7.2012 Proč uhnívají plody paprik?
|
 |
I toto je Mountfield, 3.7.2012 Ano, v itestu se hodnotí podle toho, kolik si kdo zaplatí. Začal mi tento test být podezřelý poté, co se v něm potřetí umístil jako velmi kvalitní výrobek z Lidlu - jen opravdu, ale opravdu velmi těsně za renomovanými značkami. A sami hodnotitelé... celý příspěvek > |
 |