Příspěvky uživatele - 216.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nepodařené uzení, 20.12.2012
Přidávám se k občasným konzumentům zkyslé polévky,  pokud není moc, dá se to sníst. Nejenom, že jsme to všichni přežili, ale naprosto bez následků.
Pěstování česneku ze semen, 7.12.2012
Vzhledem k předchozímpříspěvkům se s dovolením ještě zeptám: Máte opravdu semínka?  A pokud ano, kde jste je vzal/a?
Břečťan jako příčina?, 24.11.2012
A taky břečťan není ovíjivá popínavka, jako třeba vistárie, takže si nějaké škrcení neumím představit. Například starý malostranský hřbitov v Praze (na Smíchově) je spoustu let komplet zarostlý břečťanem a stromy tedy nejeví známky nějaké újmy.
Kam zasadit břečťan, 10.11.2012
U mě se břečťan chová tak, že se rozrůstá všemi směry, mám ho na plotě a prorůstá i do dřevníku (tmavého) a do takového průchodu, kde je opět šero. Spíš bych těch sazenic nedávala moc, jediná rostlina dokáže pokrýt dost velkou plochu. Sice dva tři... celý příspěvek >
Využití vylisované jablečné drti, 10.11.2012
"Výslednou šťávu pak bylo třeba přisladit." To ale už není pravý "druhák",který se s ničím nemísí a jen se přislazuje. V čem je rozpor? "aj z hroznů sa udělá víno" Z hroznů se snad dělá normálně, ne? Nebo je tím myšleno ze stopek?
Matčino, 10.10.2012
A náchylné ke strupovitosti? To taky moc nesedí.
Jak zpracovat zelená nedozrálá rajčata?, 6.10.2012
Na dozrávání doporučuji ukládat rajčata po jednom do kartonových obalů od vajec, osvědčilo se mi to nejvíc. 
Houba na záhonu - jedlá?, 14.9.2012
Může to být cokoliv.  Na základě takovéhle fotky vám houbu nikdo neurčí a určit nemůže.  Když už se chcete spolehnout na identifikaci houby na internetu (já bych to nedělala), pořiďte kvalitní foto z různých úhlů, klobouček i odspodu,... celý příspěvek >
Jak je to se zobáky u slepica a výška plotu?, 18.8.2012
A kde ty slepice budou v zimě, až bude minus patnáct stupňů? Uvnitř si budou stát na hlavách a venku jim s největší pravděpodobností omrznou hřebínky.
Nadúroda gigant kedluben, 8.8.2012
Zkrmit přes zimu králíkům.
Ako najlepsie spracovat a konzervovat bazalku?, 7.8.2012
Na sůl nezapomeňte, ale zapomeňte na mixování, lepší je opravdu nadrobounko nakrájet, nebo nasekat tzv. kolíbkou.
Okurkové rozjímání, 6.8.2012
Já si tipnu, schválně - zavařené močáky = zavařené rychlokvašky? Ale výraz je to hezký a vyvolává různé asociace.
Nemoc hadovek (okurky), 26.7.2012
Jestli se ke sviluškám nepřidala i houbová choroba "vadnutí okurek".
"Hniloba" na plodu papriky, 6.7.2012
Proč uhnívají plody paprik?
I toto je Mountfield, 3.7.2012
Ano, v itestu se hodnotí podle toho, kolik si kdo zaplatí. Začal mi tento test být podezřelý poté, co se v něm potřetí umístil jako velmi kvalitní výrobek z Lidlu - jen opravdu, ale opravdu velmi těsně za renomovanými značkami. A sami hodnotitelé... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika