Příspěvky uživatele - 133.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Balkonová keříčková rajčata - velikost truhlíku, 6.6.2012
Již jsem o tom psal, pokud dáte rostlinu do kbelíčku který bude samostatně, tak jak je zde u kolegy na snímku, tak má rostlina snahu košatět a bude širší, mohutnější (i na plodech to bude znát), pokud bude vedle sebe tak bude mít snahu hnát do výšky... celý příspěvek >
Melounoviště 2012, 5.6.2012
Fotku sem dejte.
Mšice na melounech, 4.6.2012
Koupil jsem v sobotu Substral granulát na mravence a trošku nasypal venku k jahodám i ve skleníku k paprikám a mravenci zmizeli společně s návnadou. Zatím spokojenost, ještě chci nanosit nějaké berušky do skleníku, ale venku jich vidět moc není, jen... celý příspěvek >
Listy na paprikach?, 4.6.2012
Mám podobné problémy a taky jsem dával kompost. Zda je silný kompost nebo obsahuje něco špatného bohužel nevím, řeším to i na diskusi u rajčat, u některých se to lepší u některých ne. Dofám že až bude lepší počasí tak to rostliny v průběhu... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2012), 4.6.2012
Réva u baráku je nádherná, všechny odrůdy již kvetou nebo odkvetly, nastává problém co s více než metrovými letorosty. Afrodita měla tři květy ale o jeden jsem o víkendu přišel (to bylo kukaček...) protože pršelo, voda zatížila křehké letorosty a pak... celý příspěvek >
Listy na paprikach?, 4.6.2012
Normální to není, prohlédněte listy zespod zda tam nejou mšice nebo jiné breberušky ale na fotce se mi to tak nejeví. V čem máte zasazeno, v jaké zemině a čím hnojíte? To bych řekl že bude spíše příčinou.
Rezavá voda ve studni, 1.6.2012
A máte tu vodu rezavou hned nebo až ji napustíte např. do konve, což je i můj případ, stejně tak se na povrchu objevuje "mastný" povlak. Vyčerpám vodu do barelu a ona za pár hodin zrezaví, po dvou až třech dnech se vyčistí a rez se usadí na dně.... celý příspěvek >
Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 1.6.2012 Obsahuje fotku
6.května, do té doby byla v kelímku venku v bedýnce s ostatníma, a je to jedna ze čtyř kusů kterým se venku vyhnul pozdní mráz. Je to balkonová odrůda keříčkového rajčete a je u ní uváděno "ultraskorospelyj", je fakt že předstihlo i Vilmu a... celý příspěvek >
Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 1.6.2012 Obsahuje fotku
Aby to tu nevázlo...
Padlí na rezistentních odrůdách angreštu, 1.6.2012
Já po dlouhých letech opět vysadil (na přání manželky) angrešt, a to odrůdy Invicta a Nesluchowski. Dal jsem na radu prodejce ve Strážnici, ale pro jistotu jsem je vysadil poblíž chatky, aby byla motyka hned po ruce když se to padlí objeví. To je u... celý příspěvek >
Přehnojení, 1.6.2012
Já bych se přikláněl spíše k přemokření zeminy, předpokládám že jste granule rozhodila na povrch a zapracovala lehce do půdy. Přehřátí asi ne, já na samém jihu mám hnědé i černé květináče a nikdy jsem s tím problém neměl, spíše se voda z takových... celý příspěvek >
Kroucení listů u rajčat - proč?, 1.6.2012 Obsahuje fotku
Zajímavý názor, diskuse se nám pěkně rozvíjí, čím více poznatků tím lépe. Extremní rozdíly v počasí samozřejmě byly, ale ty byly např. i vloni, ale ke kroucení které zde popisuji docházelo již u přísady, tzn. že rostlinky byly jako ve "vatičce" a v... celý příspěvek >
Nezdravý vzhled paprik, 1.6.2012
To bych řekl že má na svědomí to hnojivo u kořenů, na jedné fotce je vidět vzadu paprika hodně svěšená. Pokud hnojivo tak do důlku, zasypat vrstvou zeminy a pak teprve rostlinu, kořeny nesmí dojít do styku s granulemi.  Zkuste nějakou... celý příspěvek >
Nezdravý vzhled paprik, 1.6.2012 Obsahuje fotku
Samozřejmě je to podmíněno počasím. Já vysazoval papriky ven po těch mrazech a dodnes je to prach a bída. V noci není teplo a papriky se moc nevzpamatovávají. Podívejte se na papriku na přiloženém snímku kde jsou vidět starší listy které byly... celý příspěvek >
Jak obstály jednotlivé odrůdy 18.5.?, 31.5.2012
U mne nejlépe přestála Melrose, dokonce i Idaredy s největší násadou květů budou mít letos jen pár plodů. Všechny jabloně mám na drátěnce a Melrose společně s Idaredy byla vysazena v roce 2003, ostatní stromky jsou podstatně mladší. Díky podnoži se u... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika