Příspěvky uživatele - 58.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak úspěšně zasít jadérka/semena jabloní, 7.4.2012 Obsahuje fotku
Takhle vypadají semenáčky jabloní 23 dní po výsevu stratifikovaných semen.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 2.4.2012 Obsahuje fotku
Slavkov u Vyškova - Pinkcot dnes
Stříhat a neudělat více škody než užitku?, 30.3.2012
Tak nějaký pořádný déšť by byl potřeba. U nás na Vyškovsku za celý březen pouze 2 mm, z toho včera 0,5 mm. 
Nátěr dřevěných laveček, 25.3.2012
Zdravím,  prosím o radu, jaký nejlepší nátěr na dřevěné lavečky a stoly, které není možno na zimu přikrýt. Jsou tedy vystavený celoročnímu počasí. navíc jsou z buku (materiál z palet), který není pro venkovní prostředí nejvhodnější. Byl... celý příspěvek >
Odrůda Alegro, 24.3.2012
Tak to máte štěstí, že jste získala novinku, kterou Fytos oficiálně začne prodávat až na podzim 2012 (viz poznámka v jejich aktuálním ceníku pro jaro 2012).Bohužel nic bližšího o Alegru nevím - také by mě zajímalo, z jakého křížení vznikla a další... celý příspěvek >
Jak ostříhat, 24.3.2012
V jiném vlákně jsem se dočetl : Řezat se má maximálně do poloviny března. Pokud někdo nemá v dubnu ještě ořezáno, tak v zájmu révy to už neřezejte. - nebo řezejte, ale později až se nebude tak moc tlačit míza. Když se ořeže v únoru, ukápne v... celý příspěvek >
Jak ostříhat, 23.3.2012
Réva se řeže na jaře obvykle od začátku března v době, kdy ještě neroní (tzn. po řezu neteče ze stvolu míza). V teplých oblastech ČR nyní již roní, někde ve vyšších polohách asi ještě ne. Já jsem ze střední Moravy a stříhal jsem před 14-ti dny, takže... celý příspěvek >
Jak ostříhat, 23.3.2012
Názorný postup řezu révy je zde.
Štěpařský vosk, 23.3.2012
Prosím o radu, který štěpařský vosk běžně dostupný v obchodě je lepší - Primax nebo Jenten univerzální? Děkuji KB
Kde je dobrá Ovocná školka, kde dobře poradí, 20.3.2012
Mrkněte na internetu na zahradnictví Flos, Řež u Prahy. Mají velký výběr ovocných odrůd 
Hrušeň rezistentní rzi hrušňové?, 20.3.2012 Obsahuje fotku
Já mám na zahradě několik odrůd asijských hrušek a ty nemají na listech žádnou rez (viz foto).  Vedle nich rostoucí naše běžné evropské odrůdy hrušek napadené rzí bývají většinou dosti silně.
Jak úspěšně zasít jadérka/semena jabloní, 19.3.2012 Obsahuje fotku
Dnešní foto ukazuje začínající růst semenáčků jabloní v termínu 4 dnů po vysetí naklíčených stratifikovaných semínek. 
Jak úspěšně zasít jadérka/semena jabloní, 15.3.2012 Obsahuje fotku
Právě dnes jsem vyséval některá stratifikovaná naklíčená semena jabloní (viz foto), která jsem měl od vánoc v ledničce ve vlhkém písku. Klíčící semena opatrně sázím do velmi kvalitního výsevního substrátu do menších plastových sadbovačů (od... celý příspěvek >
Novinky jabloní 2012, 14.3.2012
Dobrý den, VŠÚO Holovousy mají v nabídce stromků pro jaro 2012 nové odrůdy jabloní Judita a Golida. Neznáte někdo z diskutujících bližší informace o nich? Děkuji
Kadeřavost - postřik dnes?, 9.3.2012
Před zahájením postřiku doporučuji sledovat počasí, tedy zejména radarové snímky případných blížících se dešťových srážek - viz odkaz.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika