Příspěvky uživatele - 41.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň rajčat 2013, 18.8.2013 Obsahuje fotku
Právě teď sklízím odrůdy Stupické a 1884. Chuť Stupického ujde,  překáží mi příliš tuhá slupka. Chuť 1884 je vynikající, nevýhodou je, že špatně dozráva a praská v okolí stopky.
Sklizeň révy 2013, 16.8.2013
Tiež mám zle skúsenosti zo zahradnictvom Kliva. Sú veľmi nezodpovední, mali by si nájsť serioznych dodávateľov a nie predávať odpad. Odrody vôbec nesedia a navyše jedna hlava bola infikovaná zvinutkou, hneď v 1. roku. Túto nebezpečnú chorobu mi... celý příspěvek >
Sklizeň révy 2013, 15.8.2013 Obsahuje fotku
Za celú dobu, čo pestujem révu, sa nestalo, aby Panonia a Opál dozreli už 15.8. Tiež je zaujímavé, že na 1 kry Panonie sa urodilo 9,8 kg hrozna a to som ešte robil prebierku, aby na 1 letoraste boli najviac 2 strapce. Pritom má dosť veľa zálistového... celý příspěvek >
Co to je prosim?, 14.8.2013
Durman obecný (vlčí jablko).
Clingy, 14.8.2013
Opravdu moc pěkné. Kvalita snímku je prvotřídní.
Melounoviště 2013, 11.8.2013
Jake odrudy pestujete pouze venku. Dekuji
Sunhaven, 10.8.2013 Obsahuje fotku
.
Sunhaven, 10.8.2013 Obsahuje fotku
Přidávam i já svojí Sunhaven. Letos byly vynikajíci. Potvrzuji slova pana Pala "jedna z najchutnejších kultivarov"
Žluté listy, 9.8.2013 Obsahuje fotku
Podle mě je to ESFY. Candidatus Phytoplasma prunorum Při ESFY se na jaře už stromek neprobere a nebude to v důsledku mrazu.
Vinič Solaris - sadenica, 9.8.2013
Prominte ne 2 ale 5 cm.
Vinič Solaris - sadenica, 9.8.2013
Kamo mate spatne zasazenou revu. Misto roubavani ma byt cca 2 cm nad pudou na ne jak to mate vy.
Žluté listy, 9.8.2013
A jak podle Vás vypadá ESFY.
Žluté listy, 9.8.2013
Listy jsou svinuté a mají žlutou barvu. Nemoc se projevuje ve druhé polovině vegetačního období. S pravděpodobností hraničící s jistotou byl infikovaný množitelský materiál.  Napadení má často latentní projev!         Já bych... celý příspěvek >
Žluté listy, 9.8.2013
Bohužel je to Evropská žloutenka peckovin (ESFY).
Oullinská renglóda, 6.8.2013
Děkuji Vám za reakci, takže využití Oulinské jako podnože nemá smysl. ProtožeZelená renklóda, se jako podnož používa, tak jsem myslel, že i Oulinská bude mat podobné vlastnost.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika